Preferably with nice random stats but i can consider any c:
Posts by Bernkastel
-
-
bossing? zalezy gdzie, na duzym targecie moze i db wyciagnie wiecej dmg, anemos ma o tyle dobrze, ze nie robi jej roznicy wielkosc targetu i zawsze zrobi tyle samo dmg - nie jest sytuacyjna jak db c:
-
anemos to teraz najlepsza rena do pve :c ale dopiero anemos, wind sneaker srednio
-
Ale obecnie takie plansze jak 11-5 nie dopuszczają do popełnienia błędu. Pewnie ktoś powie że tak ma byc i ja nie mogę zaprzeczyć, twórcą nie jestem i nie wiem. Jednak to potrafi lekko rozdrażnić kiedy ty używasz skilla i wtedy Hennon, czy jak mu tam, używa swojego, z czego twój konczy sie pier2szy przez co stajesz sie tykalny w sercu ataku bossa bez opcji ucieczki/zasłony. Nie wymagam od gry, żeby w takim wypadku zyskać chwile nieśmiertelności żeby biedny i poszkodowany przez złą grę Whiite mógł uciec, jednak chciałbym żeby gra nie karała za coś czemu nie mogłem zaradzić.
ee tbh to tylko 2 faza jest problematyczna, bo przy graniu w pt to czyste rng - z tego powodu, że nie jesteś w stanie widzieć co robi hennon xD i jak akurat trafisz tak, że po skillu cię oneshotnie no to trudno, zdarza się, hennon wuj itd
a 3 faza jest mega schematyczna i nawet nie trzeba robić jednego skilla po drugim (poza tym atakiem, podczas którego przywołuje te retarded oneshotujace kulki), wystarczy dobry timing -
to brawo c:
-
XD i tak żaden plan nie przewidywał zabicia cie wiec zgaduej ze bylismy lucky!!
-
KLAMIESZ CHATON JESTEM WIEDZMA -.-
-
jestem wiedzma
-
-
ok zabijam maid za to ze prawie pokrzyzowala mi wszystkie plan yzegnaj maid!!!!!!!
stalemate - game over!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
rozumiem maid, masz takie prawo after all. >_> chciałbym się obronić, ale na tym etapie gry to będzie po prostu słowo przeciwko słowu. zachowam więc milczenie i oddam się w ręce demonicznej ruletki, nie mam nic do stracenia, bo i tak chciałem leavnac =_=
-
kamiol
ps wrazie gdybym teraz umarl to prosze o lincz hyoni następnego dnia.
Niepotwierdzone miasta to hyoni ayanel bernkastel i mozliwe w przypadku anulara misio, a skoro detektyw jest martwy to nie ma az takiego dużego ryzyka:)
eh wydaje mi się, że jest to w tym momencie najrozsądniejsza opcja. Hewik z Maid są jedynymi confirmed miastami, więc można im ufać. mi na przykład nie można ;-; anyway, również uważam, że hyoni jest najbardziej podejrzaną osobą z tych 4. Oburzyła się wskrzeszeniem 2 osób z miasta (teoretycznie zastąpieniem, ale afki i tak byłyby bezużyteczne). Każdy normalny członek miasta powinien się z tego cieszyć, wszak przybliża to nas do wytropienia mafii. Ponadto bardzo chętnie przystąpiła do próby linczu Kotomecha. To też nam skrajnie nie sprzyjało i jak się okazało niestety był miastem. Doznaliśmy więc dużej straty. Jej to było na rękę. Ciekawe dlaczego? Uważam, że nie powinniśmy już dłużej ryzykować pozwalając jej na tego typu działania.
Głosuję na Hyoni. -
Kamiol
no regrets -
zerwiesz nie zerwiesz
-
welp nie wydaje mi się, żeby to miało sens. Aoi na pewno zdawałaby sobie sprawę z tego, że jest szansa, że ktoś zacznie ją podejrzewać z powodu bierności. Taka postawa pasowałaby jedynie do roli Herrschera, której do tej pory nie było. Jest szansa, że pojawiła się wraz z ożywieniem pseudogeny i hewika, ale nie istnieje szansa, że rolę tę posiada Aoi.
Osobiście mam parę podejrzeń, ale zachowam je na koniec jutrzejszej fazy dnia, żeby zdążyć jeszcze poobserwować wydarzenia. o ile przeżyję x_xPS PLS PISZCIE WIĘCEJ NIE CHCE TU PISAĆ SAM -
też bym chętnie usłyszał kilka dobrych propozycji co do linczu, jestem wobec niego generalnie niechętny, ale może ktoś mnie przekona .-.
-
PROTEC PSEUDOGENY 2018 bo znowu temat bedzie martwy
-
ale nie umarła... a ta zmianka u pseudogney ih ewik była spowodowana tym, że ZMARTWYCHWSTALI....................
-
aż mi wróciła wola walki :cat_heart_eyes:
-
wut to hewik żyje? na discordzie pisał żeby go uśmiercić again