"Przedmiot, który chcesz kupić nie istnieje"

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Witam

Ostatnio wróciłam do gry i zaczęłam grindować avatary. Problem w tym, że gdy nazbieram już odpowiednią sumę do kupienia partu i kliknę na wybraną rzecz z tablicy, to pojawia mi się komunikat "przedmiot, który chcesz kupić nie istnieje", chociaż przedmiot dalej figuruje na markecie, nawet po restarcie całej gry. Czy to jest problem z moim Elswordem i jest na to jakieś rozwiązanie, czy to powszechny bug? Dziękuję za każdą odpowiedź.

• Prawdopodobnie, gdy chciałaś kupić ten przedmiot to kupiła go szybciej inna osoba i powstał bug. Poczekaj do następnej aktualizacji gry lub konserwacji. Jeśli problem będzie dalej występować to napisz do nas zgłoszenie na Support.

WXtyRgL.png

gifSGM1Super Game MastergifSGM2

gifSMOD1Super Moderator ForumgifSMOD2

• Prawdopodobnie, gdy chciałaś kupić ten przedmiot to kupiła go szybciej inna osoba i powstał bug. Poczekaj do następnej aktualizacji gry lub konserwacji. Jeśli problem będzie dalej występować to napisz do nas zgłoszenie na Support.

Bug jest powodowany tym że czas sprzedaży na tablicy wygasł. Za każdym razem przy tym błędzie można napisać do sprzedawcy i jeśli nikt was nie uprzedził, nadal ma ten przedmiot w ekwipunku.