Rework Teorii fuzji energii Adda

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Więc niedawno nastąpił mały rework planszy wspomnianej w tytule. I fajnie, łatwiejszy void. Tylko moje pytania

1. Czy NA PEWNO szansa na broń rośnie z każdym runem?

2. Ot teraz przy przechodzeniu planszy mamy pasek, który napełnia się w momencie przechodzenia. Co się stanie w momencie kiedy się go wypełni? Dostaje się broń, znaczny buff do dropu, jakiś mały, stały buff? Bo nigdzie nie mogłem znaleźć na ten temat informacji

• 1. Dziękuję

2. No to trochę dziwne, ani śladu informacji o tym na wiki ani na innych stronach forum, tym jak i innych. Niby to coś na końcu paska jako tako wygląda jak kostka z bronią ale wydaje mi się ze napełnia sie szybciej niż osiągnięcie za 1k runow. Mam trochę ponad 100 i raczej to nie to. No bo w takim razie po co on by był skoro progres tego można zobaczyć w osiągnięciach. Z drugiej strony tez bez sensu skoro dostaje sie bron z tego paska to bez sensu osiągnięcie, chyba ze ono liczy tylko ten drop z planszy a nie nagrodę za wytrwałość i pocieszenie w pechu jakim jest brak dropu

• Ten pasek jakoś zwiększa szansę, ale praktycznie tyle co nic (np. 1 x 2 to mimo wszystko tylko 2, a szansa na kostkę z bronią chyba nawet nie wynosi tego 1% tylko 0.cośtam xD)

Na podstawie tego co widziałam, to chyba na 1k runów powinien napełnić się całkiem, ale dalej nie daje to gwarancji na drop broni. Nie wiem czy tak jest na pewno, ale na 750 runach wyglądało to u mnie tak:

...więc chyba faktycznie na cały pasek trzeba 1k? Na szczęście nie mam jak tego potwierdzić całkowicie, bo broń wypadła mi w granicy 800-900 :sadbearmask: Ale wtedy dalej pasek nie był pełen więc jak to nie jest 1000 runów to ja nie wiem co!!!

I w sumie ogólnie, bo chyba nikt nie wspomniał - najprawdopodobniej to jest tak, że z każdym runem dostajesz odrobinę bonusu do dropu - czyli pasek napełniony kawałek działa gorzej niż taki pełen, ale działa. '-' albo chociaż powinien

:angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor::hedgehog::angkor: