Witam.
Zauważyłem że nikt nic nie rysuje. Więc może nadszedł czas bym ja coś tu wrzucił. A ostatnio mnie wzięło na wenę więc pomyślałem:
- Może wrzucić to tutaj?
Ten fanart przedstawia obraz Anny z Ruben mającą zmiany klasy jak każda możliwa da sterowania postać w grze. Nie będę pewnie w stanie zamieścić wszystkich obrazków na raz, więc postaram się je zamieszczać stopniowo. Bardzo proszę - jeśli któreś z przesłanych obrazów nie działa lub jest do niego ograniczony dostęp, proszę o kontakt albo ze mną albo ze wsparciem.
Tak by wyglądała jako base. Niczym nie różni się wyglądem od tej z gry. Szkic przedstawią ją bardziej jak dorosłą - stwierdziłem że wygląda ładniej. Obrazek został wycięty ze zdjęcia komórkowego, ponieważ zależało mi na zmieszczeniu go w rozmiarze załączników. Jak zauważycie rysunek chodź płynny ma ślady po zbyt mocnym docisku ołówka. Przepraszam za to - nie jestem profesjonalistą (choć się staram :D). Choć te ślady raniły była zbyt ładna by wam jej nie pokazać.
Tak by wyglądała jej pierwsza klasa pierwszej ścieżki. Starałem się zachować przywiązanie do prostoty, która w tej ścieżce byłaby nagradzana. Wygląda troszkę jak taki kopciuszek, co nie?
Oto druga zmiana klasy. Wyobraźcie sobie ją jako pracownice roku która zostaje wysłana przez wójta Ruben do samego Belder by tam szkoliła się jako służba u arystokracji. Zarabia więcej i uczy się elegancji przez cały czas nie odchodząc od swoich rzeczy.
No i trzecia zmiana klasy w tej drodze rozwoju. Widząc zniszczenia jakie powstały po ataku demonów na Belder, nie przestając służyć u arystokracji Anna zaczyna pomagać ludziom jak tylko może. Słysząc o tym świeżo koronowany władca Królestwa Belder zabiera ją od szlachty i zatrudnia u siebie w pałacu. Od teraz spoczywają na niej o wiele cięższe zajęcia, bo chodź z reguły robi to co poprzednio wie, że gdy przyjdzie czas to razem z innymi członkami królewskiej służby stanie się obrończynią zamku... ostatnią linią obrony stolicy.