RazorusRaven - jak wyglądała by Anna gdyby miała zmiany klasy?

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Witam.

Zauważyłem że nikt nic nie rysuje. Więc może nadszedł czas bym ja coś tu wrzucił. A ostatnio mnie wzięło na wenę więc pomyślałem:

- Może wrzucić to tutaj?

Ten fanart przedstawia obraz Anny z Ruben mającą zmiany klasy jak każda możliwa da sterowania postać w grze. Nie będę pewnie w stanie zamieścić wszystkich obrazków na raz, więc postaram się je zamieszczać stopniowo. Bardzo proszę - jeśli któreś z przesłanych obrazów nie działa lub jest do niego ograniczony dostęp, proszę o kontakt albo ze mną albo ze wsparciem.

pasted-from-clipboard.png

Tak by wyglądała jako base. Niczym nie różni się wyglądem od tej z gry. Szkic przedstawią ją bardziej jak dorosłą - stwierdziłem że wygląda ładniej. Obrazek został wycięty ze zdjęcia komórkowego, ponieważ zależało mi na zmieszczeniu go w rozmiarze załączników. Jak zauważycie rysunek chodź płynny ma ślady po zbyt mocnym docisku ołówka. Przepraszam za to - nie jestem profesjonalistą (choć się staram :D). Choć te ślady raniły była zbyt ładna by wam jej nie pokazać.

Tak by wyglądała jej pierwsza klasa pierwszej ścieżki. Starałem się zachować przywiązanie do prostoty, która w tej ścieżce byłaby nagradzana. Wygląda troszkę jak taki kopciuszek, co nie?

Oto druga zmiana klasy. Wyobraźcie sobie ją jako pracownice roku która zostaje wysłana przez wójta Ruben do samego Belder by tam szkoliła się jako służba u arystokracji. Zarabia więcej i uczy się elegancji przez cały czas nie odchodząc od swoich rzeczy.

No i trzecia zmiana klasy w tej drodze rozwoju. Widząc zniszczenia jakie powstały po ataku demonów na Belder, nie przestając służyć u arystokracji Anna zaczyna pomagać ludziom jak tylko może. Słysząc o tym świeżo koronowany władca Królestwa Belder zabiera ją od szlachty i zatrudnia u siebie w pałacu. Od teraz spoczywają na niej o wiele cięższe zajęcia, bo chodź z reguły robi to co poprzednio wie, że gdy przyjdzie czas to razem z innymi członkami królewskiej służby stanie się obrończynią zamku... ostatnią linią obrony stolicy.

• Witam ponownie!

Oto druga część moich fanartów - druga ścieżka zmian klasy dla Anny... gdyby je miała.

Przypomnienie: Jeśli któreś z obrazków nie działa, nie wyświetla się, bądź macie do niego ograniczony dostęp napiszcie w dziale "Wsparcia" o zaistniałym błędzie. Z góry dziękuje.

Pierwsza klasa drugiej ścieżki. Po raz wtóry muszę przeprosić za ślady po ołówku :/. Tak wyobraziłbym sobie Anne, gdyby postanowiła oprócz znalezienia sobie pracy zapewnić sobie coś na wzór ćwiczeń wiedząc, że jeśliby przetrwała ciężką prace na roli, byłaby w stanie osiągnąć wszystko i żadna rzecz by ją nie przerażała.

Druga zmiana klasy dla tej ścieżki. Zdeterminowana Anna zwraca uwagę starego szlachcica u którego pracuje. Widząc jej zaangażowanie w prace oraz zdolność przygotowania jak i planowania panicz postanawia przydzielić jej część swoich ziem uprawnych jak i chłopstwa. W ten sposób nie tylko zwalnia szlachcica z części obowiązków, ale też zaczyna uczyć się dyrygowania ludźmi i organizowania im pracy.

Trzecia zmiana klasy w tej ścieżce. Za jakość zdjęcia przepraszam - nie byłem w stanie zmieścić całości w kadrze i tez musiałem nieco zmniejszyć ten obraz inaczej nie zmieściłby się jako załącznik. Anna w tej klasie Dziedziczy majątek po szlachcicu który na łożu śmierci zapisuje jej majątek, gdyż sam nie ma potomka a Anna okazuje się być jedyną osobą z grona pracowników która potrafi utrzymać wszystko w kupie. Już nie tylko jest właścicielką jego ziem, ale również ma domostwa, służby i bogactwa. Żaden inny człowiek w królestwie Belder nie osiągnął takiego sukcesu jak Anna.

• Witam ponownie!

Trzecia część fanartów z Anną w roli głównej - trzecia ścieżka rozwoju... jeśli by ją miała.

[UWAGA! OSTRZEŻENIE ŚCIEŻKI SKORUMPOWANEJ!]

Przypomnienie: Jeśli któreś z obrazków nie działa, nie wyświetla się, bądź macie do niego ograniczony dostęp napiszcie w dziale "Wsparcia" o zaistniałym błędzie. Z góry dziękuje.

Pierwsza klasa trzeciej ścieżki. Tak jak w przypadku dwóch poprzednich klas Anna zmienia swój zawód i szuka sobie innej pracy, jednak w tym przypadku okazuje się to nie lada wyzwaniem - nie ma żadnych uprawnień ani doświadczeń w innych pracach przez co pracodawcy do których przychodzi nie przyjmują ją do pracy, a jeśli już to robią, to nie na pełen etat i tylko na parę tygodni bądź dni. Widząc, że nie zarobi na utrzymanie, postanawia zatrudnić się w kilku pracach dorywczych jednocześnie. Praca na kilka etatów jest dla niej męcząca, ale na ten moment nie widzi dla siebie innych opcji.

Druga zmiana klasy w tej ścieżce. Anna pracuje co sił by się utrzymać, ale jej ciało jak i umysł zaczyna docierać do granic możliwości. Nieuchronnie zaczyna łamać się psychicznie i fizycznie przez co przestaje być zdolna do pracy w obecnych zawodach. Dochodzi do wniosku, że nie może żyć w ten sposób, ale jeśli się nie utrzyma, będzie cierpieć głód i ubóstwo. Musi za wszelką cenę znaleźć sobie stałą prace. Jest zdesperowana i gotowa podjąć się wszystkiego... nawet jeśliby miało to zniszczyć jej wizerunek.

Trzecia zmiana klasy. [UWAGA! DŁUGA HISTORIA!]

Od chwili gdy Anna znalazła sobie stałą prace pośród najgorszych, jej poczucie godności spadło. Jej zdrowie psychiczne oraz fizyczne się poprawiło, ale za bardzo wielką cenę. Gdy wyzdrowiała, było już za późno - zbyt długo pracowała w tym niegodziwym zawodzie i zbyt wiele osób utożsamiało ją z tym co robi. Wydawałoby się, że nie ma drogi odwrotu...
    Jednakże Anna wpada z początku na dość niedorzeczny pomysł - postanawia uczyć się na własnych błędach oraz szkolić się w tym co robi dopóki nie osiągnie mistrzostwa. Lata mijają i któregoś dnia gdy przychodzi do pracy zauważa, że wszyscy klienci proszą wyłącznie o jej usługi. Gdy pyta się szefa, dlaczego tak się dzieje, ten odpowiada:

- "Żaden z naszych pracowników nie jest w stanie dokonywać takich rzeczy jak ty"

Życzenie Anny się spełniło - stała się mistrzynią w swoim zawodzie. Była zdolna sama zająć się wszystkimi klientami, ale nie jest dobrym, by tylko jedna osoba się nimi zajmowała. Jej praca nie dawała żadnych szkoleń, więc nie mogła poprosić o douczenie jej współpracownic. Na dodatek Annie nie podobała się jeszcze jedna rzecz - jej zarobek. Jej usługi stały się o wiele więcej warte w porównaniu do tego ile zarabia. Widząc, że sama nie jest w stanie wszystkim się zająć, że zarabia za mało oraz równie dobrze mogła by sama uczyć swoich współpracowników Anna decyduje się odważny ruch - postanawia założyć własną działalność. Choć teraz jest "Wolnym Strzelcem", ma prace w której w ciągu jednego dnia ze swoich usług jaki nauk jest w stanie zarobić krocie.

I to wszystko jeśli chodzi o Anne. Gdy znajdę czas oraz wenę może narysuje ścieżki rozwoju innym postaciom (nie pomyślałem, mogłem dać inną nazwę tej wystawie). Na ten moment dziękuje za uwagę.

• Nie widzę zdjęć.

Po kliknięciu na zdjęcia pojawia się po prostu komunikat „Odmowa dostępu”, czemu?

oie-3-EYq7-Ld-Ae-NVp.jpg