【ELSWORD MAFIA】Świat Inanis

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Głosy na Aarda:
    1.Hyoni
    2.Pseudogeny
    3.Maid
    4.Misio
    Głosy na Hyoni:
    1. Hewik

2. Aard

Do zlinczowania Aarda potrzebujecie 6 głosów.

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

I can feel it, a burning heart...! Your believing heart makes me stronger!
    :kawaiikitten:

• Od niepotrzebnego zamieszenia zaczął Ayanel i gdyby się nie zaczęło od jego głupiej wiadomości, to być może bym go nie podejrzewał o mafię.

Ayanel sam się wkopał, to zabawne, że Misio i Hyoni nie mają ochoty zagłosować na Ayanela.

Ayanel przecież też spekulował w dodatku błędnie i próbował wrobić Pseudogeny, że przynależy do mafii, a jak wiemy Pseudogeny przynależała do Miasta.

Dlaczego więc macie ochotę lynchować mnie, skoro Ayanel błędnie wyspekulował możliwość pseudogeny należącej do mafii?
    Lynchujcie Ayanela nie mnie ^^

tumblr_mmanoysUMB1s7tapeo1_500.gif

• Nie probowalem jej wrobić w bycie mafią, napisałem dosłownie jedną błedną wiadomość, która była tylko rzuconą myślą, a ty tak bardzo się jej uczepiłeś.

Ja się jak na razie wstrzymam..

Bez_naaaaazwwy.gif

:floweredrose:

• Nie udało wam się dojść do porozumienia w sprawie linczu, tak więc rozeszliście się do swoich małych lepianek, gdy nagle doszedł do was krzyk Aarda. Aard stał na środku plaży ze szklaną butelką w dłoni. Aard uderzył nią o pobliski kamień i z łzami w oczach spojrzał w waszym kierunku:
    "Nie szanujecie mnie i moich teorii" Powiedział Aard ze łzami w oczach

ef0f2162d9.png

W pewnym momencie Aard wbił butelke w swoją krtań... I się wykrwawił... rip

b80ae0e388.png

W końcu Aard upadł bezwładnie na ziemię. Obok niego wylądowała kartka z jego rolą:

APSARA

"Syndrom siostry pełną p^#$@"

A więc powiadasz, że nie pisałeś się na rolę dziewczyny z kompleksem brata? Jakże muszę cię zmartwić, że do końca swojej gry będziesz musiał być z nią utożsamiany. Apsara niestety tak wkurzała game mastera swoim brother syndromem, że aż nie podarował ci żadnej umiejętności. Jaka szkoda!

Twoją przynależnością jest Miasto.

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA NOCY (Kończy się jutro o 12:00)

871dde1e3b.pngZ uwagi na to, że Aard od jutra nie ma czasu na granie postanowił przez was popełnić samobójstwo.

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

• Przepraszam wszystkich, ale mafia może obsunąć się jeszcze 1,5 godziny w czasie. W obecnej chwili nie mam internetu i nie jest dla mnie wygodnym zaczynanie w ten sposób fazy, dlatego prosiłym o uzbrojenie się w cierpliwośx

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

• Trzeciego dnia wasza grupka stała się wyjątkowo mała. Brakowało wam zarówno Aarda, jak i Aoi i Dontouchme.
    Dontouchme znaleźliście na pobliskim drzewie. Sama się powiesiła, w dłoni trzymała ściśniętą kartkę ze swoją rolą.

MIECZ IMPERIUM

"... Halo? Chyba pomyliłam gry..."

Miecz Imperium to waleczna babka, jej Claymore jest tak potężny, że sam Elsword bałby się sparingu z nią. Podobnie jak swój młodszy brat niesie za sobą nieugiętą wolę walki i rycerski honor.

Umiejętność Pasywna (Doping) - Podczas linczu głosy oddawane przez Miecz Imperium liczą się podwójnie (czyli tak, jakby oddawała dwa głosy na raz).

(Dontouchme nie ma internetu. Zdecydowałem więc, że skoro bardzo chce by ją uśmiercić dostosuje się do tej prośby ,-,)

Drugą osobą której brakowało była Aoi. Jednak jak przypuszczaliście, ani jej ciała ani roli nie znajdziecie. Na plaży leżała szklana butelka, a obok niej kubek kawy z wygrawerowaną czaszką. Jedno z was samemu podeszło do butelki i ją sprawdziło. W środku znajdowało się zdjęcie i rola Aoi:

CENTURION

"Legenda głosi, że obchodzi mnie Ojciec."

Centurion jest osobą wykształconą o silnym temperamencie. Gdy wyznaczy sobie jakiś cel - nie zrezygnuje z niego łatwo. Swój upór odziedziczył chyba po Tatusiu, chociaż jego ojciec by go raczej nie porzucił... Tak myślę.

Umiejętność Aktywna (Wiedza Mrocznego El) - Centurion podczas Fazy Nocy może sprawdzić przynależność wybranej przez siebie osoby. Podobnie jak Jutrzenka posiada testament w którym może spisywać odwiedzane osoby.

Pod rolą była wypisana dwupunktowa lista:
    1 Noc: Kamiol, Mafia
    2 Noc: Misio, Miasto
    W środku znajdowało się także zdjęcie:

40d7bf3697.png

1. Aoi Centurion, zginęła 3 nocy

2. Ayanel

3. Maid Abysser

4. Bernkastel

5. dontouchme Miecz Imperium, popełniła samobójstwo 3 nocy

6. Hewik

7. Aard Apsara, popełnił samobójstwo 2 dnia

8. misio

9. pseudogeny

10. Hyoni

11. Kamiol

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA DNIA (trwa do 23:30)

09d632f548.png

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆