Ooooo pseudogeny wróciła <33333
lincz Ayanel pzdr
Ooooo pseudogeny wróciła <33333
lincz Ayanel pzdr
W gwoli ścisłości, rolę otrzymane przez Hewika i Pseudogeny zostały przeze mnie wylosowane z tego posta:
【ELSWORD MAFIA】Świat Inanis
A co z Maid? Jakby nie patrzeć to ma zmarnowaną role teraz
ale nie umarła... a ta zmianka u pseudogney ih ewik była spowodowana tym, że ZMARTWYCHWSTALI....................
Raczej nie ma co dawać mi nowej roli O_O
Przywrócenie Hewika i Kajumy było pewnego rodzaju urozmaiceniem gry i ożywieniem jej. Osoby takie jak Maid nie mogą otrzymać nowej roli z takiej kwestii, że wciąż swojej nie straciły. Fakt, że dostajecie te g butelki z kartkami jest jednoznaczny z odebraniem komuś jego roli. Dlatego nie mogę od tak dać maid nowej ,-,
PROTEC PSEUDOGENY 2018 bo znowu temat bedzie martwy
tez bym chcial wiedziec
też bym chętnie usłyszał kilka dobrych propozycji co do linczu, jestem wobec niego generalnie niechętny, ale może ktoś mnie przekona .-.
nwm, kandydatami do linczu są wszyscy oprócz Hewika, Maid i Kayumy (potwierdzone miasto), skoro odrzuciliśmy już możliwość linczowania crin (no, nawet jej już nie ma) to może spróbujemy zabić Aoi, która najzwyczajniej może być pasywną mafią i na discordzie dyskutować z resztą o tym co ma zrobić?
welp nie wydaje mi się, żeby to miało sens. Aoi na pewno zdawałaby sobie sprawę z tego, że jest szansa, że ktoś zacznie ją podejrzewać z powodu bierności. Taka postawa pasowałaby jedynie do roli Herrschera, której do tej pory nie było. Jest szansa, że pojawiła się wraz z ożywieniem pseudogeny i hewika, ale nie istnieje szansa, że rolę tę posiada Aoi.
Osobiście mam parę podejrzeń, ale zachowam je na koniec jutrzejszej fazy dnia, żeby zdążyć jeszcze poobserwować wydarzenia. o ile przeżyję x_xPS PLS PISZCIE WIĘCEJ NIE CHCE TU PISAĆ SAM
Ja już argumentowałem w poprzednich postach, nie będę robił tego znowu, jestem za lynczem Ayanela.
Możecie się ze mną nie zgadzać i ja to szanuję.
Dalej nie mamy na nikogo żadnych dowodów.
Random lincz, to jedyna opcja, żeby się przekonać kto jest kim na ten moment.
A skoro Hewik i Pseudogeny otrzymali nowe role, to może i nie głupim pomysłem byłoby znowu przeczekać tę noc na dalszy przebieg wydarzeń.
Nie piszesz tu sam lol
Co jak co ale Aoi mogłaby chociaż cokolwiek napisać.
Nic sie zmieni w nocy, nadal będą ginąć bo mafia jest w komplecie
Jeżeli miałbym wytypować osobę na lincz toooo wybieram Hyoni, dziwna reakcja na wieść o powrocie pseudogeny i mojej osoby. Zamiast się cieszyć, że miasto ma większe szanse to jest poddenerwowana, chyba że źle mi się wydaję:)
Nie byłbym tego taki pewny Hewik
Ja też jestem lekko wkurzony tym faktem, że odbyło się bez lyncha na Crin albo Aoi. Crin została wyrzucona i przez to Chaton was przywrócił do gry i to 2 osoby z powodu głupiego afka. Jeszcze wam pozamieniał role, fakt wiemy, że jesteście z miasta, ale stoimy w miejscu...
Myśle że z linczowaniem Aoi warto poczekać, aż ona sama będzie miała czas żeby się wypowiedzieć w tym temacie i przede wszystkim obronić. W końcu kiedyś musi mieć wolne, a lincz na kogoś kto nie ma jak się przed nim wybronić (poza kompletnym afkiem jak crin) byłby nieuzasadniony i niesprawiedliwy. Aoi faktycznie sprawdza ten temat, sama widziałam jak go przegląda, więc jeśli jedynym problemem jest tu praca to nie ma sensu uśmiercać kogoś z potencjalnie przydatną rolą.
EDIT
Nie jestem za random lynczem ale mysle ze warto popatrzec na liste i przeanalizować kto moze byc mafią i dlaczego zachowuje sie podejrzanie.
Ja uważam że Kotomech wprowadza niepotrzebne zamieszanie i jedyne co ma na swoją obronę to "jestem trollem" i emocjonalny szantaż, wobec czego nie jest dla mnie wiarygodny. Jako jedyny próbuje kogokolwiek zabić, naciska na lincz na Ayanel, wkurza go ze nie doszło do linczu na afków. Jest oczywiście szansa że jest po prostu dumb city member.
Myśle ze nie powinniśmy czekać kolejnych dwoch nocy na smierć kolejnych dwoch osob, żeby sie przekonać kto padnie.
Do końca fazy dnia pozostała wam godzina i dwadzieścia minut.
misio , Aoi zapisując się do gry, raczej wiedziała, że nie będzie mieć czasu, np. ja już od jutra będę afczącym wrakiem wchodzącym raz na jakiś czas, żeby przejrzeć rozmowę, wręcz nawet nie zdziwię się jak ktoś z was będzie chciał zrobić random lynch na mnie, a ja nie będę miał czasu, żeby się wybronić. Może to niemiłe z naszej strony lynchować osobę, która nawet nie miała chwili aby się wypowiedzieć, ale life is brutal.