jestem za
【ELSWORD MAFIA】Świat Inanis
-
- Polski
- PL
- Ram080n
- Closed
Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
-
-
mafia - nieznana wyspa 2 when
pzdr dla kumatych
-
ZA SKRÓCENIEM FAZY DNIA:
1. Maid
2. Misio
3. Ayanel
4. Dontouchme
5. Bernkastel -
-
Jak ten komentarz osiągnie 5like'ów będę za :wazne: : ))))))))))))))))))
-
ok to lickujcie komentarz aard
-
nie zrobie tego
-
borze ja tez pisalam ze jestem za glupi game master!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
co za wyzyskiwacz
-
Ayanel Też jest taka opcja, dlatego nie polecam wynosić błędnych wniosków po prostu sam się wkopałeś obrzucając kogoś etykietą mafii bez żadnego DOWODU
nikt sie jeszcze nie wkopał excuse me
niektórzy lubią siać zamęt w grze, w sumie o to chodzi i jest to fajne bo nie jest nudno wiec nie przesadzajmy że god is a woman jest od razu mafią XD -
ZA SKRÓCENIEM FAZY DNIA:
1. Maid
2. Misio
3. Ayanel
4. Dontouchme
5. Bernkastel
6. Hyoni
urażony GM tupnął nogą -
-
-
-
-
deszcz spadnie z nieba na twoj grob ..
-
ZA SKRÓCENIEM FAZY DNIA:
1. Maid
2. Misio
3. Ayanel
4. Dontouchme
5. Bernkastel
6. Hyoni
oraz zgodnie z obietnicą Aarda za 5 lajków doliczam go do listy
7. Aard
Dominator zaklaskał z szerokim uśmiechemOkej, w takim układzie pozwólcie, że zostawie wam jeszcze godzinkę na wszelakie kłótnie i spory. Wykorzystajcie dobrze ten czas, o 18:00 pojawi się post informujący o końcu fazy dnia.
-
ok wykorzystam ten czas
*pluska się w wodzie* -
czy ktos jeszcze pamieta o ś.p. butelce
-
Hyoni ja już podałem swoje argumenty dla których Ariana to mafia, nie musicie się z tym zgadzać, okaże się tak naprawdę za kilka dni
nie ma ani jednego dowodu przeciwko arianie, czemu jesteś taki pewien że to akurat ona
równie dobrze można podejrzewać ciebie bo nagle wysnułeś wnioski co do przynależności ari do mafiikażdego można podejrzewać
detektyw byłby z ciebie słaby