ja jestem przeciwko random lynch, może kayuma to mafia i jej na tym zależy pzdr
Ooo to ciekawe spostrzeżenie, tylko mafia by wyciągnęła takie wnioski
ja jestem przeciwko random lynch, może kayuma to mafia i jej na tym zależy pzdr
Ooo to ciekawe spostrzeżenie, tylko mafia by wyciągnęła takie wnioski
:notlikethis:
ja tam jak jest okazja to zawsze chcę lynch *_* ciekawsza i szybsza rozgrywka
Ja myślę, że Ayanel to napisał specjalnie po to żeby wzbudzić nagonkę na Ciebie, że jesteś z mafia, po to żeby ukryć swoją przynależność do mafii pzdr
wsm to zupelnie takie samo myslenie jakie ja zastosowalem, wiec wnioskując ty też możesz być w mafii kotomech
ja jestem w mafi
Wykorzystanie podwójnie takiej możliwości nie ma zupełnie sensu i mija się z celem, bo gdybym był w mafii nic bym nie odpowiedział na to co napisałeś, raczej bym potakiwał, że możesz mieć racje że Kayuma to mafia.
a ja wam powiem ze w tym momencie szansa na trafienie w random.org kogos z mafii wynosi 24% wiec szansa na to ze padnie na kogos z miasta jest tak duza, ze faktycznie mafia nie ma zupelnie nic do stracenia w takiej propozycji
za to miasto ma za dużo do stracenia, dlatego nie powinniśmy dla własnego dobra tego robić :[
ty pseudogeny lepiej zjedz lunch a nie ro blynch hachacha
a i Aard niechec do randomowego linczu jest jak najbardziej rozsądna i nie musi mieć żadnego związku z przynależnością, naprawdę nie ma sensu w wybijaniu się samemu dla zabawy, no i tak jak hyoni napisała - to z szansą 76% wyawli tylko z gry niewinną osobę zabierając jej szansę na fun :[
Bernkastel Ale mi też nie zależy na random Lynchu, to, że Kayuma chciała random lynch wcale nie oznacza, że jest z mafii, a moment kiedy Ayanel zwrócił jej uwagę na to, że tylko mafia chciałaby random lynch, może też oznaczać, że sam przynależy do mafii, skoro próbuje od razu rzucić winę na osobę bez żadnego dowodu, że może być w mafii. Przecież Kayuma równie dobrze, ma ochotę na ryndom lynch żeby nie było nudno, to wcale nie oznacza, że to 100%mafia , Town czasami jest stupid i to jak najbardziej okej.
tak naprawdę wszyscy jesteśmy mafiozami!!
No to co skracamy faze dnia?
Yes please skrocmy
ZA SKRÓCENIEM FAZY DNIA:
1. Maid
2. Misio
głosy zbieram do 18:30, przypominam, by faza była skrócona potrzeba 7 głosów.
W jakim sensie się wkopałem, kiedy ja tylko spekuluje... mamy jeszcze pare h do konca dnia daj mi pisac co wanna -,-
ZA SKRÓCENIEM FAZY DNIA:
1. Maid
2. Misio
głosy zbieram do 18:30, przypominam, by faza była skrócona potrzeba 7 głosów.
JA TEZ PISALEM ZE JESTEM ZA TY FASZYSTOWSKA ŚWINIO, nie ignoruj mn
lol... jestem za
ZA SKRÓCENIEM FAZY DNIA:
1. Maid
2. Misio
3. Ayanel
4. Dontouchme
nie skracajmy pls
jak skrócicie to nie będzie takich śmiesznych rzeczy jak np ayanel i kotomech mający mini fajto już w pierwszy dzień
nie skracajmy pls
jak skrócicie to nie będzie takich śmiesznych rzeczy jak np ayanel i kotomech mający mini fajto już w pierwszy dzień
wole morderstwa niz jakies pity fighty!