cry
zawiedziona brakiem alkoholu w butelce trace zainteresowanie i wyrzucam ją za siebie przez ramie........
cry
zawiedziona brakiem alkoholu w butelce trace zainteresowanie i wyrzucam ją za siebie przez ramie........
proponuje skrócić faze dnia tak btw
Dominator zajadający się krówkami schodzi na ziemie
Przesunięcie końca tej fazy będzie możliwe tylko i wyłącznie z 6 +1 osobami (czyli 7 osób musi oddać głos za skróceniem fazy)
Sama faza zaś zakończy się wtedy dziś o dwudziestej.
Dalej zajadając się krówkami z głupim uśmiechem na pysku ponownie pofrunął z apokalipsą ku niebiosom bo stamtąd lepszy widok
hej laski właśnie się obudziłam co tam
ps to nie wyglada jak plaża w elsidios
ps2 jestem za
smacznego
to ja nwm co teraz mamy robić, gdzie reszta mafiozów
e ja tez jestem za zmianą
to jak kontynuujemy tradycję random.org pierwszego dnia? xD
Na 13 ludu mamy 3 mafie więc wychodzi całkiem całkiem szansa na ustrzelenie kogoś. W mieście mamy tylko 2 kluczowe postaci, detektywa i doktora, tak długo jakby oni nie padli to by nie było tragedii. Osobiście bym zaryzykowała, ew możemy po prostu poczekać ten jeden dzień jeśli innym ludziom nie pasuje taka losowość. >_>
mm random.org
Spróbować niby można. Raczej nie trafimy przypadkiem w useful role.
ja jestem zdecydowanie przeciwko losowym linczom, póki nie zmniejszy się liczba osób, to owszem, istnieje szansa, że ustrzelimy mafię, ale szansa na to, że pomożemy mafii jest trzykrotnie większa, nie ryzykowałbym random linczu w 1 dniu każde chybienie przybliża mafię do zwycięstwa
tak ja jestem za random.org
a ja nie, linczując random psujemy gre już pierwszego dnia no pls, ktoś chce pograć a tu lincz na niego bo może trafimy w mafie h3h3
ludzie zabici w pierwszą noc też chcą sobie pograć >_> NIE MA LITOŚCI W MAFII
*siurp siurp*
Możecie wybrać tylko jedną rzecz, albo skrócenie fazy dnia albo czekanie ze swoim random linczem do jutra godziny 18:00, więc-
GM zaśmiał się cicho pod nosem uderzając dłonią w kolano
Powodzenia w wyborze.
to ja nie wybieram nic!!!
nom tylko wybieralibyśmy zbiorowo, a to raczej obvious że pierwszej nocy ktoś padnie
glaszcze piska
pieska sie glaszcze w lesie a nie na plazy......
tu nie ma psa wtf
daje ci like bo podoba mi sie to
tu nie chodzi o pieska, tu chodzi o ideę głaskania pieska.....
ja jestem przeciwko random lynch, może kayuma to mafia i jej na tym zależy pzdr
a moze ja