Eq do Adda MM

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Witam niedawno wróciłem do Elsa po jakiś 3 latach i ilośc zmian i nowych rzeczy pozytywnie mnie zaskoczyła a jednocześnie przerosła. Na start miałem lvl 80 eq prastróża i gram Addem Mastermindem. Dobiłem nim 93 i zauważyłem że moje eq zrobiło się słabe. Zrobiłem eq bohatera i tak jakoś osiągnąłem te 70k siły bojowej i wgl nie ograniam co dalej :/

Na Teorii Fuzji Adda dobiłem maksymalnie do 2 etapu. Stąd moje pytania.

1. Skąd zdobyć , scraftować etc eq Elrianode?

2. Jak wzmocnić moją postać , co mogę zrobić i które mapy oraz eq robić żeby dawać rade na TFEA?

3. Jak zdobyć broń Void i czy długo trzeba sie na nią męczyć?

4. Jak macie jeszcze jakieś porady to chętnie ich wysłucham ^^

• 1.Z misji epickich Elyanod dostajesz czysty set Elyanodu, dodatkowo możesz za pyłki wycraftować u kowala w Elyanodzie.
    2.Na początek ogarnij dobrze eq hero. Złóż 3 części gniewu (2 części zbroi + broń) i 2 części poznania lub mądrości. W górze chcesz mieć niedorzeczność, w spodniach atak lub magiczny atak, zależy od Twojej postaci, w rękawicach obrażenia od wszystkich umiejętności, buty obrażenia na bossy lub ignorowanie obrony/magicznej obrony.
    3.Musisz po prostu grindować tę mapę, a drop zależy od szczęścia. Ja wydropiłem broń raz po 310 mapach, a raz wystarczyło 50.

4.W slotach wrzucasz na początku tylko spustoszenie i cios krytyczny, żebyś miał obie statystyki na 80% przynajmniej, najlepiej slotować Nadzwyczajnym Magicznym Kamieniem lub Szlachetnym Magicznym Kamieniem. Te najzwyklejsze kamyki do slotowania są beznadziejne. Za wiele więcej powiedzieć nie mogę, bo nie widzę Twojego eq.

• Ok eq hero jest na miejscu , dobiłem 99 i tylko nie ogarniam o co chodzi z tym kryształkami do eq elyanodu , u innych widzę że mają parametry w eq i nw jak je wstawić i po co są te kamienie. Poza tym widze że te kamienie mają poziomy , one dropią losowo i sa jakoś mega istotne?

1.Z misji epickich Elyanod dostajesz czysty set Elyanodu, dodatkowo możesz za pyłki wycraftować u kowala w Elyanodzie.
    2.Na początek ogarnij dobrze eq hero. Złóż 3 części gniewu (2 części zbroi + broń) i 2 części poznania lub mądrości. W górze chcesz mieć niedorzeczność, w spodniach atak lub magiczny atak, zależy od Twojej postaci, w rękawicach obrażenia od wszystkich umiejętności, buty obrażenia na bossy lub ignorowanie obrony/magicznej obrony.
    3.Musisz po prostu grindować tę mapę, a drop zależy od szczęścia. Ja wydropiłem broń raz po 310 mapach, a raz wystarczyło 50.

4.W slotach wrzucasz na początku tylko spustoszenie i cios krytyczny, żebyś miał obie statystyki na 80% przynajmniej, najlepiej slotować Nadzwyczajnym Magicznym Kamieniem lub Szlachetnym Magicznym Kamieniem. Te najzwyklejsze kamyki do slotowania są beznadziejne. Za wiele więcej powiedzieć nie mogę, bo nie widzę Twojego eq.

• Te kamyki są bardzo istotne, bo one nadają efekty eq Elyanodu, bez nich masz bezużyteczny set, który do niczego się nie nadaje.

Generalnie dropisz je z map Elyanodu i z Drabakiego, możesz też u kowala w Elyanodzie wycraftować za pyłki, ale tylko trójkąty opłaca się craftować.

Żeby kamyki włożyć do eq, to w Elyanodzie idziesz na środek do teleportu (na prawo od tablicy jest teleport) i idziesz do Agaura, u którego możesz wkładać kamyki.

Jako, że grasz MMem, to potrzebujesz czerwonych kamyków. Jak włożysz 4 kamyki tego samego koloru do eq Elyanodu, to wtedy dana część będzie miała również efekt setu, którego czysta zbroja nie posiada, a skoro grasz fizyczną postacią, to czerwone wkładasz, bo dają fizyczny efekt.

Kamyki dropią losowo i identyfikacje też są losowe. Parametry są najrzadsze, ale dają Ci najwięcej, poza butami, bo parametr w butach jest kompletnie bezużyteczny.

Kamyki które docelowo chcesz uzbierać:

Sześciokąty:
    Góra - niedorzeczność
    Spodnie - grupa atak (tylko nie wkładaj magicznego)
    Rękawice - obrażenia od wszystkich umiejętności
    Buty - Obrażenia na bossy lub ignorowanie obrony, na bossy daje Ci wiecej obrażeń i na rajdy się bardziej przydaje, a ignorowanie jest głównie pod zwiększenie siły bojowej.

Kółka - wszędzie wkładasz obrażenia krytyczne

Trójkąty - im wyższy lvl tym lepiej

Kwadraty - z tego co wiem to ludzie używają Ostatecznej Furii i Deszcz Gwiazd, czy będziesz zbierał 4x 1 skill, czy 2x 2 skille to już od Ciebie zależy.