Jest to bardzo prawdopodobne
Posts by Aard
-
-
TYLKO NIE KRZYŻAK KOMETY T_T
-
-
Witam, chciałbym tu tylko nanieść pewną poprawkę na rolę Anemos:
ANEMOS
"A walnąć cię z Mocnego Upadku????"
Nie ma drugiej tak wspaniałej reny jak Anemos. Porusza się z gracją, jest piękna, ludzie zakochują się w jej pełnych oczach. Jej urok osobisty i to jak wspaniałą reną jest może nie przyniosły jej żadnej umiejętności, aczkolwiek każdy z miasta wie jak CUDOWNĄ istotą Anemos jest i jak dużą miłością powinna byc obarczana jako najlepsza rena pod względem lore i gameplayu.
Twoją przynależnością jest Miasto.
Hewik Ooo patrz to o Tobie
-
Zabawne, że od samego początku jesteś Hyoni negatywnie do mnie nastawiona, ciekawe czy ktoś to zauważył
Edit: A Twoim jedynym argumentem jest to, że jestem funny trollem
-
Fair enough.
-
Bernkastel "o śmierć pseudogeny Kotomech oskarży Ayanela, próbując odsunąć oskarżenia od reszty osób."
No właśnie też o tym pomyślałem od samego początku, że być może po śmierci Pseudogeny będę już tylko oskarżał o to Ayanela, a co jeżeli to było zrobione dla zmyłki i Ayanel faktycznie zabił Pseudogeny, żebym teraz Ayanela osądzał? Po co zrobił takie coś? Ponieważ nasza kłótnia i brak dowodów dalej sprawia że Ayanel jest bezpieczny i póki co mu nic nie grozi.
-
1. Ayanel wykorzystał to co napisała Pseudogeny:
''to jak kontynuujemy tradycję random.org pierwszego dnia? xD Na 13 ludu mamy 3 mafie więc wychodzi całkiem całkiem szansa na ustrzelenie kogoś. W mieście mamy tylko 2 kluczowe postaci, detektywa i doktora, tak długo jakby oni nie padli to by nie było tragedii. Osobiście bym zaryzykowała, ew możemy po prostu poczekać ten jeden dzień jeśli innym ludziom nie pasuje taka losowość. >_>"Jak już wiemy Pseudogeny przynależała do miasta
Ayanel posądza Pseudogeny o to że przynależy do mafii bo pragnęła Random Lynchu
Zrobił to po to, żeby uwiarygodnić swoją przynależność do miasta, po prostu osądził Pseudogeny po to żeby ukryć fakt, że on sam należy do mafii
Ayanel: "ja jestem przeciwko random lynch, może kayuma to mafia i jej na tym zależy pzdr"
No i dlatego Ayanel zabił Pseudogeny, cały czas pisał o tym, że tylko spekuluje i teraz gdy Ayanel ją zabił ma pewność, że nikt go nie będzie osądzać.
2.No więc ja zwróciłem już od razu mu uwagę, że tylko mafia by wyciągnęła takie wnioski:
Aard:"Ja myślę, że Ayanel to napisał specjalnie po to żeby wzbudzić nagonkę na Ciebie, że jesteś z mafia, po to żeby ukryć swoją przynależność do mafii pzdr"
3. Ayanel próbował od razu rzucić winę na osobę bez żadnego dowodu, że może być w mafii.
Edit: Ale to tylko moje spekulacje
-
PS Ayanel Ty serio myślisz że jak Pseudogeny została zabita to przestanę Ciebie nagle podejrzewać o to, że jesteś mafia? Buaahahhahahaha
Specjalnie zabiłeś Pseudogeny, żebym pomyślał, że skoro wczoraj ją osądzałeś o mafię, to gdy ktoś ją zabije nie będę Ciebie obwiniał, lecz Ty to Ty ją zabiłeś i Ci to nie ujdzie, dalej jestem przekonany że Ayanel = Mafia
Okej w/e wiemy że Maid to miasto
//Posty połączyłam
//Aoi
-
Fajnie...
Podnoszę szklaną butelkę i wyciągam zawartość, sprawdzam co widnieje w ubrudzonej kartce
-
Hyoni Spk szanuję
-
Hyoni a ja myślę, że mam dobre oko
-
Hyoni ja już podałem swoje argumenty dla których Ariana to mafia, nie musicie się z tym zgadzać, okaże się tak naprawdę za kilka dni
-
Jak ten komentarz osiągnie 5like'ów będę za :wazne: : ))))))))))))))))))
-
Ayanel Też jest taka opcja, dlatego nie polecam wynosić błędnych wniosków po prostu sam się wkopałeś obrzucając kogoś etykietą mafii bez żadnego DOWODU
-
Bernkastel Ale mi też nie zależy na random Lynchu, to, że Kayuma chciała random lynch wcale nie oznacza, że jest z mafii, a moment kiedy Ayanel zwrócił jej uwagę na to, że tylko mafia chciałaby random lynch, może też oznaczać, że sam przynależy do mafii, skoro próbuje od razu rzucić winę na osobę bez żadnego dowodu, że może być w mafii. Przecież Kayuma równie dobrze, ma ochotę na ryndom lynch żeby nie było nudno, to wcale nie oznacza, że to 100%mafia , Town czasami jest stupid i to jak najbardziej okej.
-
Wykorzystanie podwójnie takiej możliwości nie ma zupełnie sensu i mija się z celem, bo gdybym był w mafii nic bym nie odpowiedział na to co napisałeś, raczej bym potakiwał, że możesz mieć racje że Kayuma to mafia.
-
Napisanie tego że chcesz umrzeć nic nie zmieni, gdybyś faktycznie chciał umrzeć to byś już to dawno zrobił
-
Ja myślę, że Ayanel to napisał specjalnie po to żeby wzbudzić nagonkę na Ciebie, że jesteś z mafia, po to żeby ukryć swoją przynależność do mafii pzdr
-
ja jestem przeciwko random lynch, może kayuma to mafia i jej na tym zależy pzdr
Ooo to ciekawe spostrzeżenie, tylko mafia by wyciągnęła takie wnioski