1 scroll 3.5b
Posts by radek15
-
-
like the tittle ^^^
-
Closed
-
Still selling. I have a lot left.
P.S.
Price won't be lower.
-
-
hi i'm interested in 5/5 archdevil (no matter wchich hair)
-
hello i'm interested in 5/5 VIG or 5/5 Archdevil
-
-
x2 top only
-
Like the tittle says, i'm buying +3% crit dmg ely stone blue. Pay 80kk for each. Need x2 for each top bot gloves and shoes.
-
Hi, looking for group to obtain Eclipse tittle.
-
Witam, chciałem przedstawić nową gildię [Ideal]
Gildia jest nowo założona, nastawiona zarówno na PvE jak i PvP(z naciskiem na Wyspę Eredy).
Na obecną chwilę mamy dwóch członków na 20 możliwych, aczkolwiek mam nadzieję, że będziemy się rozrastać.
W tym momencie mamy 3 poziom gildi.
Na razie szukamy graczy wśród Polskiej społeczności, aczkolwiek niewykluczone, że zaczniemy zapraszać także graczy anglojęzycznych.
Ze swojej strony mogę oferować pomoc w zmianie klasy, misjach na umiejętności oraz epickich.
Umiejętności gildii jakie do tej pory rozwinęliśmy:
Nie ma żadnych wymogów dotyczących poziomu, CP, itp. Jedyne czego oczekuję to aktywności oraz stosownego zachowania.
Nie posiadamy obecnie własnego kanału ts3, ani discord, jednakże jeżeli pojawi się taka potrzeba, jesteśmy w stanie ruszyć w tym kierunku.
Podania proszę składać w temacie, ewentualnie w grze: nick xXRadekXx, WhiteShoot
Co jakiś czas będę odświeżał post nowymi informacjami.
-
Nie, Bluhen nie zadaje dobrego dmg, zresztą nie jest postacią stworzoną do zadawania obrażeń. Jest supportem, i jeśli o to chodzi jest w tym najlepszy.
-
Bluhen, jeśli chodzi o granie w grupie( Raid, plansze bohatera, sekrety, Rigomor, itp.)
Richter na Henira, Teorie fuzji Adda, solo plansze( głównie Varnymir, oprócz Rajdu, bo rzadko to ludzie dobierają + 11-3 z wiadomych przyczyn).
-
up, 25k left
-
up my offer 3.9b for each.
-
up 37k left
-
-
Hi i wtb +11 scroll. Make ur offer here or in game
Nick: xXRadekXx
-
up, 42k left