Nowa Gildia Ideal

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Witam, chciałem przedstawić nową gildię [Ideal]

Gildia jest nowo założona, nastawiona zarówno na PvE jak i PvP(z naciskiem na Wyspę Eredy).

Na obecną chwilę mamy dwóch członków na 20 możliwych, aczkolwiek mam nadzieję, że będziemy się rozrastać.:)

W tym momencie mamy 3 poziom gildi.

Na razie szukamy graczy wśród Polskiej społeczności, aczkolwiek niewykluczone, że zaczniemy zapraszać także graczy anglojęzycznych.

Ze swojej strony mogę oferować pomoc w zmianie klasy, misjach na umiejętności oraz epickich.

Umiejętności gildii jakie do tej pory rozwinęliśmy:

Nie ma żadnych wymogów dotyczących poziomu, CP, itp. Jedyne czego oczekuję to aktywności oraz stosownego zachowania.

Nie posiadamy obecnie własnego kanału ts3, ani discord, jednakże jeżeli pojawi się taka potrzeba, jesteśmy w stanie ruszyć w tym kierunku.

Podania proszę składać w temacie, ewentualnie w grze: nick xXRadekXx, WhiteShoot

Co jakiś czas będę odświeżał post nowymi informacjami.