Posts by DyniaBlaster

"We are very sorry, but your ping is above 100. Please fix your internet connection before attempting to run a multiplayer map or try playing alone"

Is it too much to ask for?

Like every 2nd map some laggy player makes my runs 2 times longer then they should be. I quit pvp just after the merge and not because of balance, but because of lags.

I had more fun playing on PL server, waiting for ages to engage in PvP. At least we have full market and more competition.

Cześć,

Doceniam Twoją pracę. Widzę, że przede wszystkim Ci się chce.

Widzisz - nie mamy możliwości niestety zmienić wersji językowej na ang i duża część graczy ma problem ze sprzedażą lub kupnem rzeczy z IS od innych graczy.

Jest możliwość, żebyście zrobili tłumaczenie przynajmniej pol<->ang przedmiotów dostępnych w IS?

Załóżmy, ze gracz z Brazylii chce ode mnie kupić Avatar Niesamowitego Spustu i jakimś cudem podaje mi ang nazwę, ale ja dalej nie wiem o co mu chodzi.

Piszesz i piszesz, ale może jakieś dane byś wreszcie przedstawił. Robisz jakieś dzikie eksperymenty - wrzuć jakąś tabelkę chociaż.

Z mojego widzimisię leci mi więcej kamieni elianod jak mam 100/100 rezo w drop niż jak mam 0/0, ale nigdy nie pisałbym poradnika nie robiąc wcześniej zestawienia statystycznego, tzn.

Przelecieć się 100 razy na wieżę obronną na 0/0, policzyć ile dropnąłeś, a potem przelecieć się na 100/100 i znowu policzyć ile dropnąłeś.

I to są te dane, które wszyscy chcemy znać, a nie jakieś domysły.

Wywalcie 500zł w IS, sprzedajcie monety i przynajmniej Eredę będziecie mieli z głowy. Lepiej iść do roboty i kredytówkę przeciągnąć niż ciągnąć laggerów "ES" na kalkulatorach po prababci. Ja tak zrobiłem, mój kolega nie i teraz ma siwe włosy.

A poza tym reszta to sama przyjemność. Miasto Elianod na sukę 500-700 razy pod rząd żeby mieć jakiś sensowny tytuł i kwiatka (chyba 200 razy?) żeby iść może na rajd (ale wcześniej trzeba z 1000 zł w IS na przynajmniej +10 elianod z parametrami i +11 voida bo bez tego to nawet nie próbujcie).

No i dobra muzyka w tle też pomaga, ale przy 500 razach playlista pewnie przewinie się kilkanaście razy.

No i trzeba mieć potki woli, bo jak nie macie to spalenie 100% woli wcale nie jest nudne. Parę chwil i czekacie na następny dzień.