Ok eq hero jest na miejscu , dobiłem 99 i tylko nie ogarniam o co chodzi z tym kryształkami do eq elyanodu , u innych widzę że mają parametry w eq i nw jak je wstawić i po co są te kamienie. Poza tym widze że te kamienie mają poziomy , one dropią losowo i sa jakoś mega istotne?
1.Z misji epickich Elyanod dostajesz czysty set Elyanodu, dodatkowo możesz za pyłki wycraftować u kowala w Elyanodzie.
2.Na początek ogarnij dobrze eq hero. Złóż 3 części gniewu (2 części zbroi + broń) i 2 części poznania lub mądrości. W górze chcesz mieć niedorzeczność, w spodniach atak lub magiczny atak, zależy od Twojej postaci, w rękawicach obrażenia od wszystkich umiejętności, buty obrażenia na bossy lub ignorowanie obrony/magicznej obrony.
3.Musisz po prostu grindować tę mapę, a drop zależy od szczęścia. Ja wydropiłem broń raz po 310 mapach, a raz wystarczyło 50.4.W slotach wrzucasz na początku tylko spustoszenie i cios krytyczny, żebyś miał obie statystyki na 80% przynajmniej, najlepiej slotować Nadzwyczajnym Magicznym Kamieniem lub Szlachetnym Magicznym Kamieniem. Te najzwyklejsze kamyki do slotowania są beznadziejne. Za wiele więcej powiedzieć nie mogę, bo nie widzę Twojego eq.