Posts by Ruurka

Chodziło mi o te balanse, które sprawiały, że nagle np. postać A z trudnej postaci nagle zrobiła się łatwa dzięki OP skillom (Przypomnijmy sobie balans, gdy wprowadzali Skill Tree Revamp, która uczyniła z EM'ki nagle łatwą postacią (dzięki nowej medytce (wtedy) i lightning shower) a TT zmniejszono znacznie siłę głównej pasywki, przez co stała się "niegrywalna")

W sumie voida nie posiadam, więc mnie to nie interesuje (ktokolwiek tą klasę posiada) :O

Pamiętam jeszcze te balanse, które wywracały do góry nogami postacie sprawiając, że jedne postacie były bardziej OP od innych.

Takie pytanie: Czy można w tym temacie pisać o zmianach, jakie są również na KR czy tylko te dotyczące EU ?? (Wiem, że wcześniej był oddzielny temat dotyczący wersji na KR, ale teraz po prostu nie ma gdzie pisać o zmianach :O)

Dobrze, że nie ma tematu o PvP, bo znowu by się płaczki znalazły :O

Ech - i musiałem jeszcze raz robić konto z powodu połączenia forum - no ale już trudno :O

A co do kalendarza adwentowego podoba mi się to, że tym razem mamy kupony do odebrania zamiast pytań + niewiadomo kogo wylosuje :)