Posts by misio

Hi,

I'd like to sell following IB's for Chung:

- Full Elpheus

- 5/5 MK-B

- Thanatos 5/5 + weap + 2/3 accs (no thorns)

I will not provide any seals for the sets, I will not remove any hangers and and I will not sell certain parts separately.

Feel free to PM me with your offers:

in game - prowokatorze

on discord - provocator#8104

Please don't dm me on forum, you will be ignored.

Hi,

I'd like to sell 5/5 + weapon ET3 for Add

I will not provide any seals for it and I will not sell certain parts separately.

Feel free to PM me with your offer:

in game - prowokatorze

Hi,

I'd like to sell 5/5 + weapon EO for Rena.

I will not provide any seals for it and I will not sell certain parts separately.

Feel free to PM me with your offer:

in game - prowokatorze

Hi,

I'd like to sell 5/5 Abaddon IB for Aisha.

The price for the 5/5 is 400m - feel free to negotiate lower price if you want.

Feel free to PM me:

in game - prowokatorze

Ja myślę że jeśli teraz zabijemy Hyoni to miasto przegra, bo wyglada jakby po prostu chciała stad isc i wynik jest jej obojętny.

Oddaje głos na Bernkastel.

Z mojej perspektywy, jako że claimuje ze jestem miasto, z trzech możliwych osób (Ayanel-Bern-Hyoni) Ayanel i Bernkastel mają, biorąc pod uwagę zachowanie Hyoni, większe szanse na bycie mafią.

Nie rozumiem czemu potwierdzenie przez skill Zażyłość to dowod na to, że Maid to miasto, a potwierdzenie przez skill Wiedza Mrocznego EL że ja to miasto to nie jest dowód że ja to miasto????

Przecież Anullar ignoruje obie te umiejętności??????

Ja uważam że Kotomech wprowadza niepotrzebne zamieszanie i jedyne co ma na swoją obronę to "jestem trollem" i emocjonalny szantaż, wobec czego nie jest dla mnie wiarygodny. Jako jedyny próbuje kogokolwiek zabić, naciska na lincz na Ayanel, wkurza go ze nie doszło do linczu na afków. Jest oczywiście szansa że jest po prostu dumb city member.

Myśle ze nie powinniśmy czekać kolejnych dwoch nocy na smierć kolejnych dwoch osob, żeby sie przekonać kto padnie.

Głosuję za linczem na Aarda ze względu na powyższe.

Myśle że z linczowaniem Aoi warto poczekać, aż ona sama będzie miała czas żeby się wypowiedzieć w tym temacie i przede wszystkim obronić. W końcu kiedyś musi mieć wolne, a lincz na kogoś kto nie ma jak się przed nim wybronić (poza kompletnym afkiem jak crin) byłby nieuzasadniony i niesprawiedliwy. Aoi faktycznie sprawdza ten temat, sama widziałam jak go przegląda, więc jeśli jedynym problemem jest tu praca to nie ma sensu uśmiercać kogoś z potencjalnie przydatną rolą.

EDIT

Nie jestem za random lynczem ale mysle ze warto popatrzec na liste i przeanalizować kto moze byc mafią i dlaczego zachowuje sie podejrzanie.

Ja uważam że Kotomech wprowadza niepotrzebne zamieszanie i jedyne co ma na swoją obronę to "jestem trollem" i emocjonalny szantaż, wobec czego nie jest dla mnie wiarygodny. Jako jedyny próbuje kogokolwiek zabić, naciska na lincz na Ayanel, wkurza go ze nie doszło do linczu na afków. Jest oczywiście szansa że jest po prostu dumb city member.

Myśle ze nie powinniśmy czekać kolejnych dwoch nocy na smierć kolejnych dwoch osob, żeby sie przekonać kto padnie.

Aard tylko ze to, że ktos jest afk na forum / nic nie pisze w tym temacie wcale nie znaczy, że jest useless mafią, bo as far as I know Dominator miał im zakładać DM na discordzie, a nie tu. Nawet wiecej - to, że ktoś nic nie pisze sprawia, że nie ma jak wysnuć wobec niego jakichkolwiek podejrzeń, no bo na jakiej podstawie?

Zgadzam się, że dobrze będzie zacząć od afków.

Pierwszym podejrzanym sprawcą jest w tej sytuacji oczywiście Aard.

Dlaczego? Bo najbardziej bronił pseudogeny. W tym momencie powinien być najmniej podejrzewaną osobą, ma idealne alibi - a czy zgrywanie cudownego członka miasta dbającego o dobro wszystkich uciśnionych to nie jest najprostsza możliwa droga do nie wydania się jako członek mafii?

Istnieje szansa na to, że Aard obarcza winą Ayanela dlatego, że liczy na to, że staniemy po jego stronie i tym samym doprowadzimy własnoręcznie do śmierci drugiej osoby. Dlaczego członek miasta miałby chcieć wyeleminowac inną osobę wyłacznie na podstawie podejrzeń i własnej, subiektywnej opinii? Czy to nie byłoby bez sensu, zabijać kogoś bez żadnych większych dowodów, szukanie specjalnie teorii spiskowych i szóstego dna w każdej sytuacji tylko po to, żeby wzbudzić w nas niechęć do Ayanela? Czy to przybliżyłoby miasto do zwycięstwa?

Niezależnie od tego, czy się mylę, czy nie, to tej nocy najprawdopodobniej zginie Ayanel lub Kotomech - najzwyczajniej po to, żeby wkopać drugą stronę konfliktu w nasz lincz. Jeśli zginie Kotomech, głównymi podejrzanymi stanie sie pewnie Bernkastel i Ayanel, może ja. Jeśli zginie Ayanel, bezsprzecznie podejrzany bedzie Kotomech.

Czy nie byłoby mądrym zagraniem ze strony mafii siedzieć cicho i zabić pseudogeny tylko po to, żeby sprowadzić podejrzenia na dwie kolejne niewinne osoby? Będziemy obarczać winą siebie po kolei i eliminować kolejne osoby, bo nawet nie będzie podstaw, żeby cokolwiek zarzucić właściwym członkom mafii.

a ja wam powiem ze w tym momencie szansa na trafienie w random.org kogos z mafii wynosi 24% wiec szansa na to ze padnie na kogos z miasta jest tak duza, ze faktycznie mafia nie ma zupelnie nic do stracenia w takiej propozycji