Posts by Sami
-
-
-
Aoi +1
najlepsze rozwiązanie - zmień eq. Z sekretu chyba najwygodniej przerzucisz sie nia hero, ale nie wiem czy nie lepiej bylo by od razu isc w elyanod. Co do broni no to wielkiego wyboru nie masz jak dropic voida lub biegac z bronia hero, co i tak pewnie cie czeka bo z eq sekretowym raczej nie przejdziesz adda. Masz tez henira ktorego 5/5 i tak bedzie lepsze niz sekret
wiec moja rada - wybierz czy chcesz zrobic set hero/henira. Tylko pamietaj, set hero najlepiej po 2 czesci z setu bo najlepszy bon masz juz za dwie czesci a tak masz go podwojnie
A ulepszanie setu SD jest jakoś opłacalne? Chodzi o podnoszenie jego form.
>wiec moja rada - wybierz czy chcesz zrobic set hero/henira
Jak się robi set Hero?
>set hero najlepiej po 2 czesci z setu bo najlepszy bon masz juz za dwie czesci a tak masz go podwojnie
Rozjaśnij to zdanie jak możesz
Przepraszam jeżeli pytam o jakieś oczywiste rzeczy, ale naprawdę chce się czegoś nauczyć o tej grze -
Your Gear is the problem, you usually have a Unique SD set +7 weapon +8 maybe atleast at that point.
Next thing would be socketing for krit and maximize.
After that Elya dungeons or hero gear farming, getting a good hero weapon before starting to go for the add weapon would be a good start!
I can go into detail, if there a specific questions!
Cheers Baka~
Code- I apologize in advance for my English, but I'm not the best in it.
- How to make 100% of critical damage or above 50%?
- With SD I have +7 Hamel, so I do not know how to do it further, not to fall on the maps with my level.
- In addition, I have 3 class change missions, but I can not do it because I do not have any injuries on this map, and it literally hits one or two hits.
- What should the final eq look like? That's what I ask from curiosity.
-
-
Dobry wieczór
mam 99 lvl eq na 70 lvl z Hammel, Transtendencje i nie bije żadnych obrażeń na każdej mapie powyżej 80, więc przychodze do was z pytaniem co robie nie tak? Postać Elesis CA//Tak na przyszłość - tytuł wątku powinien wskazywać na jego zawartość - tytuł służy temu by zainteresować innych! Samo "wtam" nie wystarczy.
//Aoi