Posts by Sami

Maybe not related to eq, but how to earn large sums of money?
    And by the way what things for real money are the most worth and quickly disappear in the game? Out of curiosity, I'm asking now

Aoi +1

najlepsze rozwiązanie - zmień eq. Z sekretu chyba najwygodniej przerzucisz sie nia hero, ale nie wiem czy nie lepiej bylo by od razu isc w elyanod. Co do broni no to wielkiego wyboru nie masz jak dropic voida lub biegac z bronia hero, co i tak pewnie cie czeka bo z eq sekretowym raczej nie przejdziesz adda. Masz tez henira ktorego 5/5 i tak bedzie lepsze niz sekret

wiec moja rada - wybierz czy chcesz zrobic set hero/henira. Tylko pamietaj, set hero najlepiej po 2 czesci z setu bo najlepszy bon masz juz za dwie czesci a tak masz go podwojnie

A ulepszanie setu SD jest jakoś opłacalne? Chodzi o podnoszenie jego form.

>wiec moja rada - wybierz czy chcesz zrobic set hero/henira

Jak się robi set Hero?

>set hero najlepiej po 2 czesci z setu bo najlepszy bon masz juz za dwie czesci a tak masz go podwojnie
    Rozjaśnij to zdanie jak możesz

Przepraszam jeżeli pytam o jakieś oczywiste rzeczy, ale naprawdę chce się czegoś nauczyć o tej grze :/

Hi, I already have 99 LVL, Transcendence, Eq from Hammel (70 level) and does not hit any damage, so will someone tell me what I'm doing wrong? Elesis CA

Dobry wieczór
    mam 99 lvl eq na 70 lvl z Hammel, Transtendencje i nie bije żadnych obrażeń na każdej mapie powyżej 80, więc przychodze do was z pytaniem co robie nie tak? Postać Elesis CA

//Tak na przyszłość - tytuł wątku powinien wskazywać na jego zawartość - tytuł służy temu by zainteresować innych! Samo "wtam" nie wystarczy.

//Aoi