Wtam

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Dobry wieczór
    mam 99 lvl eq na 70 lvl z Hammel, Transtendencje i nie bije żadnych obrażeń na każdej mapie powyżej 80, więc przychodze do was z pytaniem co robie nie tak? Postać Elesis CA

//Tak na przyszłość - tytuł wątku powinien wskazywać na jego zawartość - tytuł służy temu by zainteresować innych! Samo "wtam" nie wystarczy.

//Aoi

Edited once, last by Aoi ().

• Aoi +1

najlepsze rozwiązanie - zmień eq. Z sekretu chyba najwygodniej przerzucisz sie nia hero, ale nie wiem czy nie lepiej bylo by od razu isc w elyanod. Co do broni no to wielkiego wyboru nie masz jak dropic voida lub biegac z bronia hero, co i tak pewnie cie czeka bo z eq sekretowym raczej nie przejdziesz adda. Masz tez henira ktorego 5/5 i tak bedzie lepsze niz sekret

wiec moja rada - wybierz czy chcesz zrobic set hero/henira. Tylko pamietaj, set hero najlepiej po 2 czesci z setu bo najlepszy bon masz juz za dwie czesci a tak masz go podwojnie.

• Aoi +1

najlepsze rozwiązanie - zmień eq. Z sekretu chyba najwygodniej przerzucisz sie nia hero, ale nie wiem czy nie lepiej bylo by od razu isc w elyanod. Co do broni no to wielkiego wyboru nie masz jak dropic voida lub biegac z bronia hero, co i tak pewnie cie czeka bo z eq sekretowym raczej nie przejdziesz adda. Masz tez henira ktorego 5/5 i tak bedzie lepsze niz sekret

wiec moja rada - wybierz czy chcesz zrobic set hero/henira. Tylko pamietaj, set hero najlepiej po 2 czesci z setu bo najlepszy bon masz juz za dwie czesci a tak masz go podwojnie

A ulepszanie setu SD jest jakoś opłacalne? Chodzi o podnoszenie jego form.

>wiec moja rada - wybierz czy chcesz zrobic set hero/henira

Jak się robi set Hero?

>set hero najlepiej po 2 czesci z setu bo najlepszy bon masz juz za dwie czesci a tak masz go podwojnie
    Rozjaśnij to zdanie jak możesz

Przepraszam jeżeli pytam o jakieś oczywiste rzeczy, ale naprawdę chce się czegoś nauczyć o tej grze :/

• Set hero craftujesz u Glava, takiego npc z maską, na pewno znasz. Robisz to z itemow które znajdziesz ma planszach hero, tylko ważne, materiały bierz te niebieskie i same itemy z klasy unikat, niżej się nie opłaca.

A co do tych 2/2, set hero może mieć 3 kolory, czerwony niebieski i żółty. Najlepiej ubierz np czerwona górę i dol a niebieskie rece i buty. Kolor w zasadzie nie ma znaczenia, liczy sie właśnie to żeby miec po 2 części.

Co do ulepszeń... no w sumie obecnie średnio sie to opłaca ale bez upgrade podstawowego to każde eq jest warte tyle co nic. Póki nie będziesz w stanie zrobić pancerza elyanod lepiej zrób jakis podstawowy upgrade +5, ale zwoje +7 sa z reguły tanie to jak masz środki to warto wziąć.

• Na twoim poziomie eq... ciężko, kamienie elyanod spadły troche bo kazdy juz swoj ma i ciężej je sprzedać. No i zyskać taki dobry kamień nie jest łatwo. Zostają avatary ale to musisz trochę $ włożyć, sprzedaż samych El, to samo. Sa tez acc z plansz, tych end game, zardzewiale elyanod czy mrocznej izby. Niestety jedno to ruletka z dropem a drugie musisz pieczatki miec, chyba, nie pamiętam jakie leca z boxa, ale to i tak długo sie robi jedno bo 40 itemow na 1 acc a dziennie mozesz dostac max 3