Posts by Whiite

1. Dziękuję

2. No to trochę dziwne, ani śladu informacji o tym na wiki ani na innych stronach forum, tym jak i innych. Niby to coś na końcu paska jako tako wygląda jak kostka z bronią ale wydaje mi się ze napełnia sie szybciej niż osiągnięcie za 1k runow. Mam trochę ponad 100 i raczej to nie to. No bo w takim razie po co on by był skoro progres tego można zobaczyć w osiągnięciach. Z drugiej strony tez bez sensu skoro dostaje sie bron z tego paska to bez sensu osiągnięcie, chyba ze ono liczy tylko ten drop z planszy a nie nagrodę za wytrwałość i pocieszenie w pechu jakim jest brak dropu

NIEWAŻNE. Poszedłem do salonu operatora gdzie rozwiązałem swój problem także temat można zamknąć bo problemem okazała sie polityka firmy gdzie mam telefon ale juz jest w porządku

Mam problem. Chciałem sobie zakupić droga SMS monety el. Konkretnie pakiet za 60 pln, a jak wiadomo do tego trzeba 2 wiadomości. Tylko ze pojawił się u mnie problem, otóż druga wiadomość nie chce przejść pomimo powodzenia wysłania pierwszej. Obciążyło to konto polowicznie ale w grze dalej nie mam monet. Screen dla dowodu

Więc niedawno nastąpił mały rework planszy wspomnianej w tytule. I fajnie, łatwiejszy void. Tylko moje pytania

1. Czy NA PEWNO szansa na broń rośnie z każdym runem?

2. Ot teraz przy przechodzeniu planszy mamy pasek, który napełnia się w momencie przechodzenia. Co się stanie w momencie kiedy się go wypełni? Dostaje się broń, znaczny buff do dropu, jakiś mały, stały buff? Bo nigdzie nie mogłem znaleźć na ten temat informacji

cóż... poszaleli z "udogodnieniami". Zwiekszona szansa na voida po kazdym ukonczeniu planszy, dodatkowo 29-30 drop x2 z eventu. Jakies nowe mambo-jumbo z kamieniami no i oczywiscie ten nowy region ktorego nawet nie umiem wymowic. Niezle gameforge, nawet nie najgorzej

Więc pokrótce to uważam za fatalne rozwiązanie ze ma grać tylko z innymi Laby do 70 lvl, mała różnorodność postaci na mapach to wkradajaca sie nuda, no i tylko więcej roboty dla twórców bo musza plansze robić dla niej od zera

Z revampa drzewek pamietam tylko op GA oraz BM gdzie znajomy jako GA z takim samym eq jak moje robił solo henira bez dobierania w czasie jak ja sekrety mogłem najwyżej jako CBS... złe wspomnienia

Nie, obecnie nie ma tragedii, każdy coś bije każdy coś umie po 3 jobach, kog w końcu nie dał ciała

void to nazwa broni do wydropienia. Szansa na drop jest tylko delikatnie wieksza niz wejscie pewnego pana z czerwona muszka do sejmu.

a i nie wiem ktore rebalanse masz na mysli, troche ich bylo i w zasadzie kazde sprawialy ze postac A byla znaczaczo ponad postac B. Obecnie jako tako jest w porzadku w kwestii klas

w zasadzie bez zmian - jak masz voida to w sumie twoja klasa przestaje miec znaczenie. A tak to dosyc stabilnie, cos sensownego chyba sie ruszylo w tym kierunku bo nikt nigdzie nie płacze jaki to ten ain/rose/ara/cokolwiek mocny w czasie kiedy inna postac taka biedna i słaba

Na twoim poziomie eq... ciężko, kamienie elyanod spadły troche bo kazdy juz swoj ma i ciężej je sprzedać. No i zyskać taki dobry kamień nie jest łatwo. Zostają avatary ale to musisz trochę $ włożyć, sprzedaż samych El, to samo. Sa tez acc z plansz, tych end game, zardzewiale elyanod czy mrocznej izby. Niestety jedno to ruletka z dropem a drugie musisz pieczatki miec, chyba, nie pamiętam jakie leca z boxa, ale to i tak długo sie robi jedno bo 40 itemow na 1 acc a dziennie mozesz dostac max 3

Set hero craftujesz u Glava, takiego npc z maską, na pewno znasz. Robisz to z itemow które znajdziesz ma planszach hero, tylko ważne, materiały bierz te niebieskie i same itemy z klasy unikat, niżej się nie opłaca.

A co do tych 2/2, set hero może mieć 3 kolory, czerwony niebieski i żółty. Najlepiej ubierz np czerwona górę i dol a niebieskie rece i buty. Kolor w zasadzie nie ma znaczenia, liczy sie właśnie to żeby miec po 2 części.

Co do ulepszeń... no w sumie obecnie średnio sie to opłaca ale bez upgrade podstawowego to każde eq jest warte tyle co nic. Póki nie będziesz w stanie zrobić pancerza elyanod lepiej zrób jakis podstawowy upgrade +5, ale zwoje +7 sa z reguły tanie to jak masz środki to warto wziąć.