Posts by Ram080n

1. Aoi Centurion, przegrała

2. Ayanel Zmierzch, wygrał

3. Maid Abysser, przegrała

4. Bernkastel Anular, wygrał

5. dontouchme Miecz Imperium, przegrała

6. Hewik Krzyżak Komety/Ishtar, przegrał

7. Aard Apsara, przegrał

8. misio Czarodziejka z OZ, przegrała

9. pseudogeny Florere/Herscher, przegrała

10. Hyoni Jutrzenka, przegrała

11. Kamiol Devi, wygrał

12. crin Abemos, przegrała

Ok więc na starcie chce przeprosić za to jak chaotyczna ta gra była. Nie prowadziłem gry like z 4 lata, co za tym szło miałem problemy z doprowadzeniem jej do ładu i składu. Aczkolwiek postaram się do kolejnej mafii lepiej przygotować, i mam nadzieję, że będzie miała szersze rzesze grających ,-,

Nim zdążyliście przemyśleć swoje decyzje odnośnie cofania głosów i dodawania ich Dominator stał już wraz z Hyoni u swojego boku która wyszeptała mu coś na ucho. Ujął Hyoni w swoje silne DOMINATORSKIE ręce i poleciał ze swoimi dynamo do nieba.... A potem zrzucił ją wprost do oceanu do rekinów... Nim jednak ją wypuścił wyrwał jej z dłoni jej rolę. Po całym przedstawieniu podleciał do was i przeczytał ją na głos:

JUTRZENKA

"Mama grupy"

A kto by nie kojarzył Jutrzenki! Gdzie można niby znaleźć drugą tak kochającą mamę jak ona? Nigdzie! Jutrzenka obdarowuje miastowych miłością i dobrocią prawie tak mocno jak Florere, tyle, że jest taką bardziej mamą aniżeli magicznym chłopcem z za dużym poziomem empatii.

Umiejętność Aktywna (Dobre Serce) - Podczas Fazy Nocy Jutrzenka może wybrać jedną osobę i chronić ją przed jakimikolwiek atakami. Wybrana osoba nie doświadczy żadnych obrażeń ani nieprzyjemności. Jutrzenka zarówno jak Centurion posiada testament w którym może zapisywać chronione osoby.

Twoją przynależnością jest Miasto.

Rzucił okiem w kierunku miejsca do którego biedna Jutrzenka wpadła, po czym przypomniał sobie coś czego kiedyś go nauczyła.. więc udał że jesteście papugami i rzucił na was kocem by zrobić wam noc

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA NOCY (nwm kiedy sie kończy co mnie to)

Nie rozumiem czemu potwierdzenie przez skill Zażyłość to dowod na to, że Maid to miasto, a potwierdzenie przez skill Wiedza Mrocznego EL że ja to miasto to nie jest dowód że ja to miasto????

Przecież Anullar ignoruje obie te umiejętności??????

Florere użył umiejętności na Maid i w jego notatce było napisane, iż przynależność Maid to miasto. Krótką chwilę po tym Maid użyła swojej umiejetności Abyssera która potwierdziła jej przynależność.

Pamiętajcie, Claimowanie swoich ról w poście jest dozwolone. Jedynie claimy między osobami na pw mogą być karane wykluczeniem z gry jeśli dostane taki donos. To co dzieje się w temacie jest pod moim okiem.

Nazajutrz nigdzie nie mogliście znaleźć Pseudogeny. Co ciekawe po paru minutach poszukiwań doszliście w końcu do 1 ciała zabitego przez mafię. Obok niej leżała rola:
    Herrscher - osoba która nie przynależy ani do miasta ani do mafii. Twoim celem jest umrzeć poprzez lincz. Jeśli jednak zostaniesz zabita w jakikolwiek inny sposób niż poprzez powieszenie przez społeczność na osobie zabijającej aktywuje się Wyrok Losu
    Wyrok Losu (Pustka Henira) - Ostatnia osoba widziana z Herrscherem otrzyma na sobie debuff blokujący na czas jednej Fazy Nocy i Dnia wszystkie jej umiejętności. Jeśli więc członek mafii posiada umiejętność krwawienia bądź też blokady cudzej akcji żadna z nich nie zadziała.

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA DNIA (trwa do 00:00)

Tak więc wytypowaliście w końcu 1 osobę do powieszenia. Dominator zszedł na ziemie z głupim uśmiechem i założył pętle na szyję Kamiola.

32b5ee850e.png

W końcu Dominator wyrzucił wam drugi koniec liny byście samemu dokończyli dzieła. Grupowo szarpnęliście za drugi koniec i unieśliście Kamiola ku niebiosom, patrząc jak krztusi się własną śliną, próbuje wyrwać się z uścisku i w końcu umiera.

Jedno z was wzięło jego rolę i zaczęło głośno czytać:

DEVI

"Wyleczyłam się z kompleksu brata i jestem seksi"

Co można rzec o Devi, na pewno przykuwa swoim wyglądem wzrok nie jednej osoby z Elios. Za pomocą włóczni w szybki i bolesny sposób uśmierca swoich przeciwników.

Umiejętność Jednorazowa (Urok) - Raz na czas gry Devi za pomocą swojego uroku może zmusić (nie dosłownie ale poprzez game mastera) jedną osobę do zdradzenia jej swojej roli. Osoba nie jest tego świadoma.

Twoją przynależnością jest Mafia.

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA NOCY (trwa do wysłania mi wszystkich PW, więc prawdopodobnie dziś jeszcze będzie faza dnia.)

871dde1e3b.png

Trzeciego dnia wasza grupka stała się wyjątkowo mała. Brakowało wam zarówno Aarda, jak i Aoi i Dontouchme.
    Dontouchme znaleźliście na pobliskim drzewie. Sama się powiesiła, w dłoni trzymała ściśniętą kartkę ze swoją rolą.

MIECZ IMPERIUM

"... Halo? Chyba pomyliłam gry..."

Miecz Imperium to waleczna babka, jej Claymore jest tak potężny, że sam Elsword bałby się sparingu z nią. Podobnie jak swój młodszy brat niesie za sobą nieugiętą wolę walki i rycerski honor.

Umiejętność Pasywna (Doping) - Podczas linczu głosy oddawane przez Miecz Imperium liczą się podwójnie (czyli tak, jakby oddawała dwa głosy na raz).

(Dontouchme nie ma internetu. Zdecydowałem więc, że skoro bardzo chce by ją uśmiercić dostosuje się do tej prośby ,-,)

Drugą osobą której brakowało była Aoi. Jednak jak przypuszczaliście, ani jej ciała ani roli nie znajdziecie. Na plaży leżała szklana butelka, a obok niej kubek kawy z wygrawerowaną czaszką. Jedno z was samemu podeszło do butelki i ją sprawdziło. W środku znajdowało się zdjęcie i rola Aoi:

CENTURION

"Legenda głosi, że obchodzi mnie Ojciec."

Centurion jest osobą wykształconą o silnym temperamencie. Gdy wyznaczy sobie jakiś cel - nie zrezygnuje z niego łatwo. Swój upór odziedziczył chyba po Tatusiu, chociaż jego ojciec by go raczej nie porzucił... Tak myślę.

Umiejętność Aktywna (Wiedza Mrocznego El) - Centurion podczas Fazy Nocy może sprawdzić przynależność wybranej przez siebie osoby. Podobnie jak Jutrzenka posiada testament w którym może spisywać odwiedzane osoby.

Pod rolą była wypisana dwupunktowa lista:
    1 Noc: Kamiol, Mafia
    2 Noc: Misio, Miasto
    W środku znajdowało się także zdjęcie:

40d7bf3697.png

1. Aoi Centurion, zginęła 3 nocy

2. Ayanel

3. Maid Abysser

4. Bernkastel

5. dontouchme Miecz Imperium, popełniła samobójstwo 3 nocy

6. Hewik

7. Aard Apsara, popełnił samobójstwo 2 dnia

8. misio

9. pseudogeny

10. Hyoni

11. Kamiol

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA DNIA (trwa do 23:30)

09d632f548.png

Przepraszam wszystkich, ale mafia może obsunąć się jeszcze 1,5 godziny w czasie. W obecnej chwili nie mam internetu i nie jest dla mnie wygodnym zaczynanie w ten sposób fazy, dlatego prosiłym o uzbrojenie się w cierpliwośx

Nie udało wam się dojść do porozumienia w sprawie linczu, tak więc rozeszliście się do swoich małych lepianek, gdy nagle doszedł do was krzyk Aarda. Aard stał na środku plaży ze szklaną butelką w dłoni. Aard uderzył nią o pobliski kamień i z łzami w oczach spojrzał w waszym kierunku:
    "Nie szanujecie mnie i moich teorii" Powiedział Aard ze łzami w oczach

ef0f2162d9.png

W pewnym momencie Aard wbił butelke w swoją krtań... I się wykrwawił... rip

b80ae0e388.png

W końcu Aard upadł bezwładnie na ziemię. Obok niego wylądowała kartka z jego rolą:

APSARA

"Syndrom siostry pełną p^#$@"

A więc powiadasz, że nie pisałeś się na rolę dziewczyny z kompleksem brata? Jakże muszę cię zmartwić, że do końca swojej gry będziesz musiał być z nią utożsamiany. Apsara niestety tak wkurzała game mastera swoim brother syndromem, że aż nie podarował ci żadnej umiejętności. Jaka szkoda!

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA NOCY (Kończy się jutro o 12:00)

871dde1e3b.pngZ uwagi na to, że Aard od jutra nie ma czasu na granie postanowił przez was popełnić samobójstwo.

Sprawdzasz butelkę. W środku znajduje się mała kartka: