)): tęsknie za starymi czasami na elsod forum,,,, życie było jakieś łatwiejsze
Posts by Ram080n
-
-
ehh szkoda ze forum jest glu pie oddajcie stare f000r0m i stary OWQION
-
Sell> Elpheus 8/9 (without Hair) Ciel
Rosso 4/5 (Without Hair) Ciel
Dusk Sovereign Weapon & Solar Dial (Ciel)
Full Elpheus (Lu)
Celestial Master Wep, Stellar Map, Constellation (Lu)
and others your seal and hangers, offers via Discord (Chaton#7387) or through game /w Chaton -
go away thots
-
MYŚLĄC O OWIONIE
-
MARTWICA
-
martwica
-
ooo forum
-
... dla ciebie wszystko
-
mafia when
-
OŻYWCIE RZESZ TEN OWION TO NIEDOPUSZCZALNE
-
delete this thread in the name of god
Noob
love you anyway, my favorite rena gal
-
Ew, religion.
ew, oversexualized 2d arts
delete whales ;))) -
delete this thread in the name of god
-
well, he's not as overpowered as most of the people claim he is. Raven is way more unbalanced/and annoying than a poor spirit boy, same goes with Elsword (windmill>>>brain cells)
-
Why would you delete him tho.?.
-
actually
delete
ain
-
-
Wieczny mrok - trochę przekombinowane ale przynajmniej nie zmierzch
oo obrońcy gówno tłumaczeń jak zawsze w formie hehe xDDD To nie tak, że zmierzch jest jedyną dobrą formą nazwania 3 klasy NW i nic innego nie będzie pasować
Śakti - nawet wymówić tego nie mogłem na start, jak na moje lepiej byłoby zostawić Shakti albo pójść za ciosem Brazylii i nazwać ją Shiva
Śakti jest najpoprawniejszą wersją jaka mogła być, bo to spolszczenie operujące w społeczeństwie do Shakti. Nie wiem jaki sens miałoby nazwanie jej Shiva skoro w takim przypadku dostałaby spolszczenie jakim jest Śiwa??? Z resztą to, że prefix to Śi zamiast Sh nikomu nie powinien robić problemu.
Prime Operator - a nie lepiej po prostu Operator? Lub Operatorka?
>nie zróbmy tłumaczenia
>i tak ból rzopy xDRegnator - nie wiem co to jest, google pokazuje mi Dofusa, ale brzmi złodupnie, a ten Ain jest złodupcem więc legit
*inhale* ciekawe jaki jest concept eu aina, na pewno nie łacina xD Ragnator w sumie wcale nie oznacza w łacinie LORDA, albo też KRÓLA xD
Reszty mi się nie chce quotować, bo to pointless gdy reszta nazw jest jak najbardziej poprawna. Nazwa NW to żart i nie powinna nigdy mieć miejsca, ale ok.
Wole zamiast tego ekscytować się dusk/dawn i tym jak low budgetem jakim jest 2/5 lewa można zrobić sobie dobrze i dobrze swojej postaci + nie przepłacać na paskudny set -
wow owion znowu odżył niesamowite