DOKŁADNIE
Posts by Maid
-
-
dokładnie
-
-
-
Głosuje na Maid
-
ok zabijam maid za to ze prawie pokrzyzowala mi wszystkie plan yzegnaj maid!!!!!!!
JESTES DLA MN NAJGOR
-
ale tylko ja glosuje na drodiego...
-
post specjalny dla huni, bo nie może edytować
-
To może pora na claimy? :^)
-
Nie żeby coś, ale jak trafimy teraz w miasto i w nocy zabiją miasto (mnie lub ciebie najprawdopodobniej) to będzie gameover XDD
-
eh wydaje mi się, że jest to w tym momencie najrozsądniejsza opcja. Hewik z Maid są jedynymi confirmed miastami, więc można im ufać. mi na przykład nie można ;-; anyway, również uważam, że hyoni jest najbardziej podejrzaną osobą z tych 4. Oburzyła się wskrzeszeniem 2 osób z miasta (teoretycznie zastąpieniem, ale afki i tak byłyby bezużyteczne). Każdy normalny członek miasta powinien się z tego cieszyć, wszak przybliża to nas do wytropienia mafii. Ponadto bardzo chętnie przystąpiła do próby linczu Kotomecha. To też nam skrajnie nie sprzyjało i jak się okazało niestety był miastem. Doznaliśmy więc dużej straty. Jej to było na rękę. Ciekawe dlaczego? Uważam, że nie powinniśmy już dłużej ryzykować pozwalając jej na tego typu działania.
Tbh to, że oburzyła się wskrzeszeniem nie musi od razu oznaczać czegoś wielkiego. O_O
Dla mnie Kamiol, Bern i Misio są trochę podejrzani. ¯\_(ツ)_/¯Nadal uważam, że Bern i Misio są podejrzani. Ze względu na to, że według detektywa Misio to "miasto" daje głos na Bern.
-
Jestem potwierdzonym miastem, bo strzeliłam w Hewika. >_>
-
1. Ayanel
2. Bernkastel
3. misio
4. Hyonitakie są opcje
-
no nie psedogeny :((((
-
tak btw pamiętajmy, że w mafii jest
QuoteANULAR
"Brainwashed? Kto? Że niby ja?"
Anular za dużo o sobie nie lubi mówić, nie dlatego, że jest jak roślina... Skądże. Wypełnia polecenia i to się liczy. Można go narwać psem u nogi, tylko takim uzbrojonym w snajperke.
Umiejętność Jednorazowa (Spokój Umysłu) - Umysł Anulara jest tak pusty, że ciężko aż, by mógł wzbudzić jakiekolwiek podejrzenia wśród pozostałych osób. Zarówno Wiedza Mrocznego El jak i Zażyłość nie są w stanie zdradzić jego prawdziwej przynależności.
Twoją przynależnością jest Mafia.
więc misio niekoniecznie jest 100% miastem
-
Omg detektyw :(((
Głos na Kamiola. Jako, że jest potwierdzony przez detektywa.
-
post specjalny dla chaton
-
thanks!
-
Głos na Aarda. Nie ma co nie robić linczu. Tym bardziej, że wróciły dwie osoby. ¯\_(ツ)_/¯
-
why ayanel tho