Zbugowane tekstury na planszach i dobieranie.

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Na wielu mapach jest problem z grafiką, nie wiem czy tylko u mnie, ale np. brakuje wody, albo w oddali nie widać budowli itp, które powinny być.

Np. w Belder i Hamel można to zauważyć, np. Płonący Most, gdzie w oddali łucznicy powinni stać na platformie, a lewitują...

Przedmieścia Lizeyi, Stary Akwedukt, Centrum Starego Akweduktu itp, w niektórych miejscach nie widać wody, a wchodząc na bossa w Centrum SA również nic.

Zapomniałem dodać coś, więc napiszę tutaj.

Przy dobieraniu grupy czasem pojawia się informacja, że ktoś nie zaakceptował, a i tak jest odliczanie do rozpoczęcia planszy, albo ktoś zaakceptował, a pokazuje, że nie.

Również czasem przy wchodzeniu do mapy postać znajduje się gdzie indziej niż powinna i wyświetla się komunikat, że za 5s powróci do początkowego miejsca czy coś w tym stylu.

//Połączono posty

//Aoi

Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków

Edited once, last by Aoi ().