Cześć . Jestem Rin . Załozyłem tutaj konto z jednego powodu .ale o tym za chwile . Mam nadzieje że się będe dobrze bawił z wami
Pytania:
1- Jaką postać poleczacie jako drugą? Moim MC jest Add- Diaboliczny Eszper. Gra mi się nim dobrze. Tyle że zblizam się do 99 poziomu. i przydałby mi się drugi bohater. Problem w tym że nie umiem się zdecydować. Dlatego załozyłem tu konto by poznać wasze opinie. Gram PvE. Nie interesuje mnie na razie robienie drugiego Adda, Aisha oraz Rose. zwłaszcza ta ostatnia. Jesli mozecie, napiszcie tez proponowaną klase dla swojego typu.
2- Elsword i Elesis różnią się mocno? Pare razy miałem ich w druzynie. Zauwazyłem że niektóre skille są podobne. Chodzi mi bardziej o to czy mają odmienny styl walki (combo itp).
3- LuCiel gra się jakoś wyjątkowo inaczej? wiem jaką maja mechanike. pytam o wrazenia . gra się nimi przyjemnie? Normalnie postacie strzelców mnie nie ciekawią . Jednak ta ich wyjątkowa podwójność kusi.
4- Teraz poboczne pytanie. Który zestaw z sekretów lubicie najbardziej? ja mam set burzy piaskowej.
5- Podoba wam się anime Elsword?
6- Kto jeszcze nie lubi wodnych mobków które po smierci wybuchają i zamykaja na chwile postać w bąblu?