Witam,
Mam problem z aktualizowaniem elsworda. Wszystko się ładnie aktualizuje, lecz nagle zaczyna się aktualizować plik data015, progres aktualnego pliku stopuje na 95% i nawet powyżej 20 min, dalej nie chce się aktualizować. Restart elsworda nie pomaga. Nie chciałbym reinstalować elsworda , ponieważ to długo trwa. Może istnieje jakieś inne rozwiązanie.
Z góry dziękuje na każda odpowiedź
Błąd przy aktualizacji elsworda
- Kagamicchi
- Closed
Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
-
-
Hej!
Spróbuj następujące czynności:
- Wyczyść cache i pliki cookies przeglądarek internetowych (włącznie z Internet Explorer)
- Dodaj grę do wyjątków w firewall'u lub wyłącz go całkowicie.
- Wyłącz wszystkie programy antywirusowe i/lub malware.
- Upewnij się, że włączasz grę z prawami administratora.
-
-1 opcja nie pomogła,
-elsworda miałem już w wyjątkach fire walla (czyli nie działa),
-mam jedynie windows defendera i nie wiem czy da się go wyłączyć,
- mam elsworda przez gameforga i odpalając elsworda jako administrator to włącza mi gameforge jako administratora (też nie działa) -
Spróbuj zatem pobrać jakiegoś antywirusa, przeskanować komputer a następnie spróbować z włączonym/wyłączonym i dodaj też grę do wyjątków w tym programie.
-
Spróbuj zatem pobrać jakiegoś antywirusa, przeskanować komputer a następnie spróbować z włączonym/wyłączonym i dodaj też grę do wyjątków w tym programie.
Dodatkowo mogę zapronować wyczyścić rejestr systemu. Podczas usuwania/deinstalacji niektóre pliki w rejestrze zostają i mogą powodować błędy. Dlatego też proponuję:
1) Deinstalacja Elsword.
2) Usunięcie wszystkich plików w rejestrze (np. za pomocą CCleaner. Pamiętaj o utworzeniu kopii zapasowej (tzw. backup, o który pyta program).
3) Ponowna instalacja Elsword.
Po ponownej instalacji Gry proponuję skorzystanie z rad Avelesa - uruchomienie Elsword jako Administrator, wyłączenie albo dodanie do wyjątków Elsword w Antywirusie, etc. Można również spróbować uruchomić x2 jako Administrator. On znajduje się w folderze "Elsword\data" jako plik x2.exe.
//Temat nieaktywny, zamykam
//Aoi