Witam ponownie!
Niejednokrotnie zdarzało się nam godzinami przechodzić tą samą plansze tylko po to, by dostać tytuł, potrzebny przedmiocik, lub poprostu ED. Spamienie plansz jest nieodłączną częścią grindingu która choć nielubiana przez nas, jest niestety nie do uniknięcia. Ja będąc młodszym graczem niejednokrotnie odchodziłem z moich gier, gdyż chęć robienia np.: tej samej planszy
w zręcznościówce tylko po to, by zdobyć kluczyk do jakiejś ukrytej jaskini sprawiała, że po dłuższym czasie robiła się ona nudna. Dlatego, by walczyć z możliwym zanudzeniem związanym ze spamieniem plansz, postanowiłem podzielić się z wami moją sprawdzoną metodą na to jak spamić planszę... i nie zwariować
1. Przygotuj się psychicznie, że nie od razu zdobędziesz to, czego chcesz - Nie zawsze będziesz miał okazje w nią grać. Z tego powodu możesz nie być w stanie grać tyle samo ile twoi koledzy/koleżanki. Nawet jeśli znajdziesz czas na grę i tak czekać cię będą dziesiątki przejść tej samej planszy. Nie ma sensu przejmować się, że twoja postać nie rozwija się tak szybko jak pozostałych z twojej gildji. Natomiast wszelkie dogryzki ze strony znajomych o tym, że rozwój twojej postaci jest opóźniony starajcie się ignorować.
2. Miej odskocznie i rozłóż spamienie plansz na serie - Nie rób cały dzień jednej planszy (chyba że akurat ci się chce ). Rób spamioną plansze parę razy, później zagraj parę razy inną a taką, którą zrobił/a byś dla frajdy, później znowu tą którą musisz spamić parę razy, itp, itd.
Ja dla przykładu robię tak (spamiąc teorie adda): najpierw robie adda dla 10 fragmentów z daily, później robię inne plansze dla innego zadania daily, później znowu teoria dopóki nie będę mieć tyle fragmentów ile z zadania, później znowu inne daily, itd.
3. Rób sobie jeden dzień lub ze dwa dni przerwy od spamu by grac to co chcesz - jeśli nie masz ochoty to nie rób i zrób sobie dłuższą przerwę od spamu. Nie samym CP gracz Elsa żyje, ale każdą chwilą radości ze wspólnej gry. Wiem co pisze, sam doświadczyłem.
Oto jeden z moich "Sposobów na...". Mam nadzieje, że pomoże to wam jakoś przetrwać ciągły spam i grinding z niego wynikający. Jeśli znacie jakieś własne sposoby na przetrwanie spamu, nie bójcie się i podzielcie się nim. Może komuś to pomoże.
Dziękuje za uwage i życzę udanej gry!
Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!