Dziwne czarne kształty

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Witam!

Mam pewien problem i nie wiem jak sobie z nim zadziałać. Bo może to być coś u mnie albo coś gra nie tego xD Otóż pojawiają mi się takie migające czarne kształty, udało mi się zrobić screen a, że nie mam nagrania a telefonem to wiadomo jak widać (ale widać coś) to dołączam screena. Chodzi mi o te czarne kwadraty np za tym księżycem oraz za bronią Eve, niby nie przeszkadza ale jak gram to one migają, też przy używaniu umiejętności czy pojawieniu się ostrzeżenia, że boss nadchodzi

Ps. Robiłam kilka razy naprawianie plików, nie pomogło

Z góry dzięki za pomoc

Pozdrawiam!

• Cześć,

niestety załącznik nie działa - czy mogłabyś wgrać plik na hosting typu imgur.com?

k22wM9K.png

× 何 も 無 い ?×

Emoji 27 by Emoji-icon

• Cześć Sharlootka

Spróbuj zwiększyć lub zmniejszyć ustawienia anty-aliasing (wygładzanie krawędzi) w grze. To często pomaga na tego typu problem.

No właśnie przy "Wygładzenie kantów" mam wyłączone i tylko tę opcję mam :/  Gekoro
    Nie wiem czemu tylko ją mam... Może prześlę ci screen moich ustawień? O to link

• Cześć Sharlootka

Spróbuj zwiększyć lub zmniejszyć ustawienia anty-aliasing (wygładzanie krawędzi) w grze. To często pomaga na tego typu problem.

No właśnie przy "Wygładzenie kantów" mam wyłączone i tylko tę opcję mam :/

Nie wiem czemu tylko ją mam... Może prześlę ci screen moich ustawień? Ale blokuje moje odpowiedzi jak wysyłam link :/