Posts by Hyoni
-
-
No i fajnie, mi pasuje
granienaemocjach.exe -
Jesteś obrzydliwy
-
Ja mam swojego kandydata raczej wiemy kto to
-
But who is doktor albo detektyw
-
Onie czy Maid jest następna na celowniku
-
Bo siejesz zamęt bez sensu XD
a i nie jesteś funny, nie pochlebiaj sobie bo tak nie powiedziałam
-
Głosuje za linczem na Arda, za bardzo kombinuje za wkopaniem Ayanela po jednym głupim zdaniu które i tak pewnie było trollem.
-
PS Ayanel Ty serio myślisz że jak Pseudogeny została zabita to przestanę Ciebie nagle podejrzewać o to, że jesteś mafia? Buaahahhahahaha
Cringe
-
yas co jest w butelka
-
bk z cb
albo obydwoje jesteście z mafii
albo trollujesz i siejesz zamęt
albo jesteś głupi nwm ktoreś z tych
chciałabym mieć dobre oko jak ty i wiedzieć kto jest mafia a kto nie po 1 dniu albo nawet po 1 odpowiedzi
-
Hyoni ja już podałem swoje argumenty dla których Ariana to mafia, nie musicie się z tym zgadzać, okaże się tak naprawdę za kilka dni
nie ma ani jednego dowodu przeciwko arianie, czemu jesteś taki pewien że to akurat ona
równie dobrze można podejrzewać ciebie bo nagle wysnułeś wnioski co do przynależności ari do mafiikażdego można podejrzewać
detektyw byłby z ciebie słaby -
Ayanel Też jest taka opcja, dlatego nie polecam wynosić błędnych wniosków po prostu sam się wkopałeś obrzucając kogoś etykietą mafii bez żadnego DOWODU
nikt sie jeszcze nie wkopał excuse me
niektórzy lubią siać zamęt w grze, w sumie o to chodzi i jest to fajne bo nie jest nudno wiec nie przesadzajmy że god is a woman jest od razu mafią XD -
borze ja tez pisalam ze jestem za glupi game master!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tu nie ma psa wtf
-
nom tylko wybieralibyśmy zbiorowo, a to raczej obvious że pierwszej nocy ktoś padnie
-
nie chce mi się żyć
i co na to powiesz huni
mi też
-
a ja nie, linczując random psujemy gre już pierwszego dnia no pls, ktoś chce pograć a tu lincz na niego bo może trafimy w mafie h3h3
-
smacznego
to ja nwm co teraz mamy robić, gdzie reszta mafiozów
e ja tez jestem za zmianą
-
dont be leniwy