Posts by Nyar

Chcesz zobaczyć co to p2w? Graj w Cabala, pozdro. Elsword jest grą niewymagającą wydania ani złotówki. I może nie gram od bety ale od 2012 gdzie wtedy jedyne co zakupiłem to pasek B, bo sam tego chciałem choć do 60 poziomu można było dojść bez niego ~~

Powiem szczerze że zrobiłem +10 nie wydając ani złotówki :D Tzn. potem wydałem 50zł na 2x +9 ale to tam inna bajka :P
    Plansze powinny być trudne, ale trudne tak jak kiedyś a nie że teraz masz 2 opcje, albo spamisz skille, albo masz insta dead bo boss ma ochronę przez KO, reflecta, Dmg jak broń +9999999 Co mi z tego że pokazuje mi że magiczna obrona redukuje magiczne obrażenia o 40% skoro boss przebija się przez obronę i mogę sobie polizać piętę...

:huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh:

Hi there fellow traveller~~~!

I'm Nyar the Elsword streamer
    If u wanna see me playin characters like VC BM or CBS stay awhile and listen... i mean see for yourself .

please enjoy my greatest achievements and major fall's , and if u find this entertaining follow me and subscribe.
    i usually streaming around 20:00.

ps. i also stream other games like fortnite , or whatever crazy come to my mind

cheers Nyar

CLICK HERE NOT CLICKBAIT!~ >.<

Siemka!

Jestem Nyar i streamuje Elsworda oraz czasem inne gry na Twitchu!

Jesteś zainteresowany grą takimi postaciami jak VC BM CBS ? Wpadnij na chwilę, zostaw follow oraz oglądaj jak słabym graczem można być!

Streamy są zazwyczaj po godzinie 20:00, praktycznie codziennie.

Zapraszam!

8o8o8o8o8o8o8o8o8o

~Sorry for any incorrect translation~

3 klasy jeszcze bardziej starają się to wszystko wyrównać, zmieniłem vc na bm-a bo po prostu ciężko nim grać bez hp~~ szczególnie teraz gdy bossy nawet nie przejmują się gdy je uderzymy i robią swoje

Mówili, a co zrobią to cholera wie :D Praktycznie z każdym nowym miastem pojawiała się powoli jakaś postać, może postanowią że można będzie grać mrocznym elfem bo El Team ich nawróci :D
    Teraz chociaż ten event logowania dali i można skille za free odblokować na postaci świeżo expionej ^.^