Cześć . Jestem Rin . Załozyłem tutaj konto z jednego powodu .ale o tym za chwile . Mam nadzieje że się będe dobrze bawił z wami
Pytania:
1- Jaką postać poleczacie jako drugą? Moim MC jest Add- Diaboliczny Eszper. Gra mi się nim dobrze. Tyle że zblizam się do 99 poziomu. i przydałby mi się drugi bohater. Problem w tym że nie umiem się zdecydować. Dlatego załozyłem tu konto by poznać wasze opinie. Gram PvE. Nie interesuje mnie na razie robienie drugiego Adda, Aisha oraz Rose. zwłaszcza ta ostatnia. Jesli mozecie, napiszcie tez proponowaną klase dla swojego typu. bardzo mi przykro, że nie interesuje cię Aisha, bo to ona właśnie jest moim mainem...
Myślę, że Eve jest całkiem interesującym wyborem. Strasznie silna i łatwa.
Od najsilniejszej do najsłabszej ultima>essentia=sariel
Od najwygodniejszej w gameplayu do najmniej essentia>sariel>ultima (ze względu na koszty many, maksymalną manę oraz jej pozyskiwanie)
Od najtrudniejszej do najłatwiejszej sariel>ultima>essentia
2- Elsword i Elesis różnią się mocno? Pare razy miałem ich w druzynie. Zauwazyłem że niektóre skille są podobne. Chodzi mi bardziej o to czy mają odmienny styl walki (combo itp).
mają podobieństwa np. swój własny specjalny system (witalność i destrukcja) ale tak na ogół, to są to totalnie dwie inne postacie.
3- LuCiel gra się jakoś wyjątkowo inaczej? wiem jaką maja mechanike. pytam o wrazenia . gra się nimi przyjemnie? Normalnie postacie strzelców mnie nie ciekawią . Jednak ta ich wyjątkowa podwójność kusi.
nie. LuCiel mimo, że są w dwójkę gra nimi nie różni się zbytnio od innych postaci. Grałam każdym i najprzyjemniej szło mi z Katastrofą, ale i tak nie lubie LuCiela. :[
4- Teraz poboczne pytanie. Który zestaw z sekretów lubicie najbardziej? ja mam set burzy piaskowej.
żaden. sety sekretowe są na pięć minut, potem idą w odstawkę na set hero.
5- Podoba wam się anime Elsword? nienawidzę
6- Kto jeszcze nie lubi wodnych mobków które po smierci wybuchają i zamykaja na chwile postać w bąblu? tak jakby nie mam z nimi już do czynienia w end game... xD