Pytanie proste "jak nie zdychać na henirze na tym bossie z 12-cos" za każdym razem jak atakuje to umieram.
Posts by Aoi13
-
-
Już działa. Okazało sie że Mistrz zapomniał o tym że wyłączył możliwość wyjmowania
Wybacz za kłopot -
Nikt nie może korzystać z magazynu. Mozna tylko wkładać przedmioty. Wychodzi na to że tylko mistrz gildii może wyjmować towary. Sprawdziłam w swojej gildii i w dwóch innych.
-
Nie jest zablokowane
-
żadną nie mogę nic wyjąć niezależnie od rangi
-
Jak w temacie. Po ostatniej konserwacji nie można wyjąć towarów z magazynu. Przy próbie wyjęcia pojawia sie komunikat.
"Osiągnięto maksymalną ilość przedmiotów do wyjęcia"
-
-
Problem podobny tyle że tym razem instalacja blokuje się na pliku data179.kom przy 44%. Antywirusy wyłączone, system czysty świeżo po formacie.
-
Po zakończeniu misji Camilli na kostkę z mocami nie można jej otworzyć. Brak jakiegokolwiek komunikatu.
-
Problem znikł
-
-
Przecież problem dotyczy wielu gracz i nie jest to zależne od połączenia z jakiego sie korzysta. Próbowałam rozwiązać ten problem w taki sposób jak napisałeś i niestety nic to nie daje. Nieważne czy łącze się po kablu czy poprzez wifi problem jest taki sam.
-
-
Nie działa lista obecności. Pomimo zalogowania od ponad godziny bon na na zmianę klasy za dzień drugi nie dotarł.
-
Hej, jestem Anka, w elsa gram już killka lat. Wcześniej trenowałam karate i capoeire. W świat gry wkroczyłam bo kocham anime i mange. Obecnie jestem leniem, który pracuje w domu i zajmuje się tworzeniem stron internetowych

-
Trade one accessory Dimension of Sinister Intent