Posts by Hewik
-
-
I have full without leg wings, my offer is 3b + hangers/seals
-
Hi, I would like to buy a lot of:
-mithril piece 1,5m each( 10~400)
-mithril crystals 15m each (10~600)
-
How much do u offer for chronicle?
700m would be ok?
-
Buy:
- 5/5 Lord of other world(henir)
- rosso top
- weap + crown mariposa chung
IGN: seksualnosc -
Are you interested in 3/4 no weapon?
-
-
-
Czemu ci się tak śpieszy, ja chcę wygrać, ty przez swoje czerwone dni tylko siejesz zamęt reakcjami.
-
Maid w sumie coś mi tu nie gra, bernkastel i ayanel są za głosem na Hyoni a reszta za Bernkastel. Wiec jeśli jedna z tych osób nie jest mafią oznacza to, że Ayanel to Mafia. Cofam głos narazie.
-
Szczerze Maid też mam lekkie podejrzenia na Bernkastel ale proszę byś mi zaufała i głosowała na Hyoni, jeśli się mylę wtedy będziemy myśleć nad Bernkastel.
Głosuję na Hyoni
-
kamiol
ps wrazie gdybym teraz umarl to prosze o lincz hyoni następnego dnia.
Niepotwierdzone miasta to hyoni ayanel bernkastel i mozliwe w przypadku anulara misio, a skoro detektyw jest martwy to nie ma az takiego dużego ryzyka:)
-
Wole stać w miejscu niż się burzyć o byle gunwo i głosować na kogoś tak o c:
-
Szczerze nie linczowałbym Aarda za bycie sobą, mimo że miesza poniekąd nie sądze by należał do mafii
z oczywistych powodów. -
Glosuje na Hyoni
-
ta butelka to chyba 2litrowa byla xd
Dziś już chyba za późno na lincz so prosiłbym o przeczytanie jeszcze raz wszystkich postów i wytypowanie osoby na lincz jeśli takowy się odbędzie jutro c:
-
Ja już wytypowałem po reakcjach, mafia przecież nie napisze wprost że nią jest.
-
Aard ja przynajmniej mam uzasadnienie dlaczego jestem za linczem na Hyoni, tak jak Bernkastel napisał nasze zmartwychwstanie urozmaica gre i daje szansę żeby dopaść mafie, ty zaś chcesz lincz Ayanel bez logicznego powodu ;-;
-
Jeżeli miałbym wytypować osobę na lincz toooo wybieram Hyoni, dziwna reakcja na wieść o powrocie pseudogeny i mojej osoby. Zamiast się cieszyć, że miasto ma większe szanse to jest poddenerwowana, chyba że źle mi się wydaję:)
-
glosuje na lincz bernkastel
elo