No, z jednej strony i Crin i Aoi się nie odzywają, ale z drugiej mogą mieć jakąś ważną rolę (typu centurion), jednak jeśli mieliby jakąś znaczącą funkcje to mam nadzieje, że odpowiedzi z ich strony byłoby więcej. Anyway, jak na razie żadna ta osoba nie pomoże w linczowaniu, a jeśli jest detektywem to nie dostarczy nam żadnych informacji, więc można spróbować ich zavoteować?
Posts by Ayanel
-
-
bo jest wkurzajacy to wystarczające uzasadnienie, poza tym wg mnie ten punkt jest durny
-
to na mnie glosuj pozdro
ps twierdze, że kotokot nie jest mafią, ale jest na tyle wkurzający, że bym go lyncz lyncz
-
to prawda, że jest
-
modlenie
-
Co to za zdjecie
-
Maid co ty robisz XDDDD
-
Aard to ty nie masz zadnego dowodu, że jestem w mafii. Stosujesz taką logikę, że mogę ją przewrócić przeciwko tobie.
"Zrobił to po to, żeby uwiarygodnić swoją przynależność do miasta, po prostu osądził Pseudogeny po to żeby ukryć fakt, że on sam należy do mafii
Ayanel: "ja jestem przeciwko random lynch, może kayuma to mafia i jej na tym zależy pzdr"
To nie ma sensu, jeśli chcialbym ją wrobić to nie zabiłbym jej pierwszej nocy, poza tym pewnie zrobiłbym to lynchem. Twoja teoria nie trzyma się kupy, a poza tym to tylko spekulacja.2.No więc ja zwróciłem już od razu mu uwagę, że tylko mafia by wyciągnęła takie wnioski:
Aard:"Ja myślę, że Ayanel to napisał specjalnie po to żeby wzbudzić nagonkę na Ciebie, że jesteś z mafia, po to żeby ukryć swoją przynależność do mafii pzdr"
To może jesteś mafia bo wyciągasz wnioski pozdro
3. Ayanel próbował od razu rzucić winę na osobę bez żadnego dowodu, że może być w mafii.
Tak jak ty na mnie?
Edit: tak to tylko spekulacje -
dobranoc c:
-
*gniote zdjęcie i wyrzucam do wody*
nic ważnego! -
ja bym nie wierzyl kotomechowi on ma paranoje
Ram080n PS TAK OTWIERAM -
no wiedzialem mam cie dosc
-
Ok wychodze z wody i biore butelke i od razu otwieram bo jak tego nie napisze to jeden post zejdzie na opis butelki a drugi na zawartosc pzdr
-
ok wykorzystam ten czas
*pluska się w wodzie* -
Aard to nie dowody a spekulacje
-
co za wyzyskiwacz
-
ZA SKRÓCENIEM FAZY DNIA:
1. Maid
2. Misio
głosy zbieram do 18:30, przypominam, by faza była skrócona potrzeba 7 głosów.JA TEZ PISALEM ZE JESTEM ZA TY FASZYSTOWSKA ŚWINIO, nie ignoruj mn
-
W jakim sensie się wkopałem, kiedy ja tylko spekuluje... mamy jeszcze pare h do konca dnia daj mi pisac co wanna -,-
-
Aard wiesz co to by mialo sens gdybys byl z kayumą w mafii i zwyczajnie byś ją bronił.. ale to tylko spekulacje..
-
wsm to zupelnie takie samo myslenie jakie ja zastosowalem, wiec wnioskując ty też możesz być w mafii kotomech