Posts by StayHigh

Dobra, to trochę się rozpiszę :3

IP/CC jak niemalże każda klasa potrzebuje jednak dobre EQ by działać w późniejszych etapach gry.

Jednak osobiście polecam ci go bardzo. Jeśli chodzi o obrażenia to są mniejsze niż u jego braci TT i DC... jednak jest bardziej wytrzymalszy, co można zdecydowanie zauważyć. Jednak wraz z 3. klasą nasz IP zyskał na sile, chodzi mi tu o pasywkę, która zwiększa nasze obrażenia zależnie od poz. Dopalacza Mocy, przy użyciu 3 kulek daje nam aż 30% więcej obrażeń, co naprawdę mocno zwiększa nasze obrażenia.

Dodatkowo z Pierścieniem na 20% więcej obrażeń od umiejętności trans + 100 rezonansu w trans, to kolejne 55% do obrażeń od naszych umiejętności trans. (Te przeważnie 250-300MP).

Jeśli chodzi o clear to nie jest najgorzej, jednak jego bracia mają o wiele lepszy.

Tu masz małą demonstrację siły CC -

Polecam wbić kowalem jakąś broń SD na +9/10 i na 99 zrobić eq Elya by chodzić na 11-4 i voidy.

Włączam grę, robi się patcher, wszystko jest dobrze, a przed oknem logowania wyskakuje błąd i nic z tym nie mogę zrobić.

Zainstalowałem Elsworda na nowo, zresetowałem komputer i wciąż to samo.

Proszę o szybką pomoc :p

Problem w tym, że to się buguje, ja tam rozpoznaje już w 1,2 rundzie po wielkości, ale nie powinno się to bugować.

Dzisiaj miałem sytuacje, że potworki się nawet nie pojawiły i mnie wyrzuciło z planszy ..?

A zasady są takie, że od 2. rundy opętany duszek mówi coś innego niż reszta, więc nie powinno być inaczej...

Nie ma tu co mówić, że tak powinno być SaruQ, bo widocznie nie znasz eventu...

Robisz kowalem broń z sekretu do +9, na 99lv robisz set Elyanod najlepiej +7/8/9, dodajesz jakieś słabsze kamyczki byle coś mieć i tak idziesz na bohatera, henira, z czego robisz broń i potem na voida , kolejna broń

Na wielu mapach jest problem z grafiką, nie wiem czy tylko u mnie, ale np. brakuje wody, albo w oddali nie widać budowli itp, które powinny być.

Np. w Belder i Hamel można to zauważyć, np. Płonący Most, gdzie w oddali łucznicy powinni stać na platformie, a lewitują...

Przedmieścia Lizeyi, Stary Akwedukt, Centrum Starego Akweduktu itp, w niektórych miejscach nie widać wody, a wchodząc na bossa w Centrum SA również nic.

Zapomniałem dodać coś, więc napiszę tutaj.

Przy dobieraniu grupy czasem pojawia się informacja, że ktoś nie zaakceptował, a i tak jest odliczanie do rozpoczęcia planszy, albo ktoś zaakceptował, a pokazuje, że nie.

Również czasem przy wchodzeniu do mapy postać znajduje się gdzie indziej niż powinna i wyświetla się komunikat, że za 5s powróci do początkowego miejsca czy coś w tym stylu.

//Połączono posty

//Aoi

W 2. oraz 3. rundzie wszystkie potwory powinny mówić to samo, a opętany potwór powinien mówić coś innego od reszty.

Grałem ten tryb już z 50 razy i w większości przypadków tak nie było, co za tym idzie, rozróżnienie opętanego jest o wiele trudniejsze.

Hej,

otóż dzisiaj była konserwacja i nie mogę wejść do gry, tzn. patcher mi się nie ładuje. Zbugowało się coś, czy może jeszcze konserwacja się nie skończyła ? Choć to dziwne by konserwa trwała 4 godziny....

Jakby ktoś mógł mi podesłać linka gdzie mógłbym zobaczyć czy serwery są online to byłbym wdzięczny .

Gram w Elsworda od samego początku, wiele przerw z nudów, ale jakoś się grało i zawsze do tego wracam.

Moim zdaniem Elsword kiedyś był bardziej P2W niż obecnie. Chociażby dlatego, że teraz masz misje miesięczną z której dostajesz pasek B, albo po wykonaniu klasy dostajesz za free na 15/30 dni. Kiedyś o pasku B można było tylko pomarzyć, jeśli nie ładowało się w IS.

Co prawda niektóre plansze są trudne, nawet bardzo i ciężko bez dobrego eq coś zrobić, no ale można bez problemu na wszystko zarobić.

Od Ranox dostajesz za misje +/- 1kk kasy, bez problemu do Elysion dobijesz te 50kk +.

Niby to trochę nudne, ale można sobie ograć kilka postaci do Elysion i już masz sporo kasy, podropić jakieś itemki, posprzedawać i w końcu się uzbiera na wymarzone eq