Jak naprawić PvP? ;D

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Witam.

Ostatnio bardzo dużo grywam w pvp. Nie raz wygrywam, nie raz przegrywam. Tylko frustruje mnie jedna rzecz -lagi i gracze potrafiące się nimi posługiwać. Są gracze, których postacie chodzą płynnie i przegrana z kimś takim jest dla mnie do zaakceptowania, ale niektórzy (w większości obcokrajowcy) mają tak duże lagi i chodzą tak dużymi skokami, że:
    1. nie jestem w stanie ich "złapać",
    2. moje uderzenia nie powodują u nich "hitstuna" mimo braku "ochrony przed KO" z ich strony,
    3. gdy już ich złapie potrafią odskoczyć od kombinacji tak jakby w którymś momencie gra nie uznała uderzenia z mojej strony,

I najgorsze jest w tym wszystkim to, że prawdopodobnie oni wiedzą, że mają lagi i wykorzystują to w osiągnięciu sukcesu w grze. Zauważyłem bowiem że w chwili kiedy powinni otrzymać obrażenia, oni nie przygotowywują się do wykonania uniku bądź zablokowania uderzenia za pomocą kombo z "ochrona przed KO" ale na ślepo atakują mnie za pomocą byle jakiego kombo i nie dość że nie dostają "hitstuna" to jeszcze rozbijają moje kombo i pozostaje otwarty na ich ataki.

...Jak sobie radzić z takimi graczami?
    ...Czy jest możliwość wprowadzenia czegoś co by przypominało "detektor stabilnego połączenia" tak, że osoby z lagami nie byłyby zdolne do uczestnictwa w pvp?

...Jak naprawić PvP?