【ELSWORD MAFIA】Świat Inanis

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • tak btw pamiętajmy, że w mafii jest

ANULAR

"Brainwashed? Kto? Że niby ja?"

Anular za dużo o sobie nie lubi mówić, nie dlatego, że jest jak roślina... Skądże. Wypełnia polecenia i to się liczy. Można go narwać psem u nogi, tylko takim uzbrojonym w snajperke.

Umiejętność Jednorazowa (Spokój Umysłu) - Umysł Anulara jest tak pusty, że ciężko aż, by mógł wzbudzić jakiekolwiek podejrzenia wśród pozostałych osób. Zarówno Wiedza Mrocznego El jak i Zażyłość nie są w stanie zdradzić jego prawdziwej przynależności.

Twoją przynależnością jest Mafia.

więc misio niekoniecznie jest 100% miastem

• kamiol

ps wrazie gdybym teraz umarl to prosze o lincz hyoni następnego dnia.

Niepotwierdzone miasta to hyoni ayanel bernkastel i mozliwe w przypadku anulara misio, a skoro detektyw jest martwy to nie ma az takiego dużego ryzyka:)

• Tak więc wytypowaliście w końcu 1 osobę do powieszenia. Dominator zszedł na ziemie z głupim uśmiechem i założył pętle na szyję Kamiola.

32b5ee850e.png

W końcu Dominator wyrzucił wam drugi koniec liny byście samemu dokończyli dzieła. Grupowo szarpnęliście za drugi koniec i unieśliście Kamiola ku niebiosom, patrząc jak krztusi się własną śliną, próbuje wyrwać się z uścisku i w końcu umiera.

Jedno z was wzięło jego rolę i zaczęło głośno czytać:

DEVI

"Wyleczyłam się z kompleksu brata i jestem seksi"

Co można rzec o Devi, na pewno przykuwa swoim wyglądem wzrok nie jednej osoby z Elios. Za pomocą włóczni w szybki i bolesny sposób uśmierca swoich przeciwników.

Umiejętność Jednorazowa (Urok) - Raz na czas gry Devi za pomocą swojego uroku może zmusić (nie dosłownie ale poprzez game mastera) jedną osobę do zdradzenia jej swojej roli. Osoba nie jest tego świadoma.

Twoją przynależnością jest Mafia.

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA NOCY (trwa do wysłania mi wszystkich PW, więc prawdopodobnie dziś jeszcze będzie faza dnia.)

871dde1e3b.png

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

I can feel it, a burning heart...! Your believing heart makes me stronger!
    :kawaiikitten:

• Nazajutrz nigdzie nie mogliście znaleźć Pseudogeny. Co ciekawe po paru minutach poszukiwań doszliście w końcu do 1 ciała zabitego przez mafię. Obok niej leżała rola:
    Herrscher - osoba która nie przynależy ani do miasta ani do mafii. Twoim celem jest umrzeć poprzez lincz. Jeśli jednak zostaniesz zabita w jakikolwiek inny sposób niż poprzez powieszenie przez społeczność na osobie zabijającej aktywuje się Wyrok Losu
    Wyrok Losu (Pustka Henira) - Ostatnia osoba widziana z Herrscherem otrzyma na sobie debuff blokujący na czas jednej Fazy Nocy i Dnia wszystkie jej umiejętności. Jeśli więc członek mafii posiada umiejętność krwawienia bądź też blokady cudzej akcji żadna z nich nie zadziała.

ROZPOCZYNA SIĘ FAZA DNIA (trwa do 00:00)

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

• Pamiętajcie, Claimowanie swoich ról w poście jest dozwolone. Jedynie claimy między osobami na pw mogą być karane wykluczeniem z gry jeśli dostane taki donos. To co dzieje się w temacie jest pod moim okiem.

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

• kamiol

ps wrazie gdybym teraz umarl to prosze o lincz hyoni następnego dnia.

Niepotwierdzone miasta to hyoni ayanel bernkastel i mozliwe w przypadku anulara misio, a skoro detektyw jest martwy to nie ma az takiego dużego ryzyka:)

eh wydaje mi się, że jest to w tym momencie najrozsądniejsza opcja. Hewik z Maid są jedynymi confirmed miastami, więc można im ufać. mi na przykład nie można ;-; anyway, również uważam, że hyoni jest najbardziej podejrzaną osobą z tych 4. Oburzyła się wskrzeszeniem 2 osób z miasta (teoretycznie zastąpieniem, ale afki i tak byłyby bezużyteczne). Każdy normalny członek miasta powinien się z tego cieszyć, wszak przybliża to nas do wytropienia mafii. Ponadto bardzo chętnie przystąpiła do próby linczu Kotomecha. To też nam skrajnie nie sprzyjało i jak się okazało niestety był miastem. Doznaliśmy więc dużej straty. Jej to było na rękę. Ciekawe dlaczego? Uważam, że nie powinniśmy już dłużej ryzykować pozwalając jej na tego typu działania.

Głosuję na Hyoni.

• Nie rozumiem czemu potwierdzenie przez skill Zażyłość to dowod na to, że Maid to miasto, a potwierdzenie przez skill Wiedza Mrocznego EL że ja to miasto to nie jest dowód że ja to miasto????

Przecież Anullar ignoruje obie te umiejętności??????

• Nie rozumiem czemu potwierdzenie przez skill Zażyłość to dowod na to, że Maid to miasto, a potwierdzenie przez skill Wiedza Mrocznego EL że ja to miasto to nie jest dowód że ja to miasto????

Przecież Anullar ignoruje obie te umiejętności??????

Florere użył umiejętności na Maid i w jego notatce było napisane, iż przynależność Maid to miasto. Krótką chwilę po tym Maid użyła swojej umiejetności Abyssera która potwierdziła jej przynależność.

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

• Tak szczerze jestem trochę zmieszany, ale nie uważam żeby czekanie az mafia nas powybija to dobry pomysł..
    Hyoni (tak to vote na nią, bo faktycznie w tej sytuacji jest najbardziej podejrzana..)

Bez_naaaaazwwy.gif

:floweredrose:

• eh wydaje mi się, że jest to w tym momencie najrozsądniejsza opcja. Hewik z Maid są jedynymi confirmed miastami, więc można im ufać. mi na przykład nie można ;-; anyway, również uważam, że hyoni jest najbardziej podejrzaną osobą z tych 4. Oburzyła się wskrzeszeniem 2 osób z miasta (teoretycznie zastąpieniem, ale afki i tak byłyby bezużyteczne). Każdy normalny członek miasta powinien się z tego cieszyć, wszak przybliża to nas do wytropienia mafii. Ponadto bardzo chętnie przystąpiła do próby linczu Kotomecha. To też nam skrajnie nie sprzyjało i jak się okazało niestety był miastem. Doznaliśmy więc dużej straty. Jej to było na rękę. Ciekawe dlaczego? Uważam, że nie powinniśmy już dłużej ryzykować pozwalając jej na tego typu działania.

Tbh to, że oburzyła się wskrzeszeniem nie musi od razu oznaczać czegoś wielkiego. O_O

Dla mnie Kamiol, Bern i Misio są trochę podejrzani. ¯\_(ツ)_/¯

Nadal uważam, że Bern i Misio są podejrzani. Ze względu na to, że według detektywa Misio to "miasto" daje głos na Bern.