【ELSWORD MAFIA】Świat Inanis
-
- Polski
- PL
- Ram080n
- Closed
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
-
-
1. Ayanel wykorzystał to co napisała Pseudogeny:
''to jak kontynuujemy tradycję random.org pierwszego dnia? xD Na 13 ludu mamy 3 mafie więc wychodzi całkiem całkiem szansa na ustrzelenie kogoś. W mieście mamy tylko 2 kluczowe postaci, detektywa i doktora, tak długo jakby oni nie padli to by nie było tragedii. Osobiście bym zaryzykowała, ew możemy po prostu poczekać ten jeden dzień jeśli innym ludziom nie pasuje taka losowość. >_>"Jak już wiemy Pseudogeny przynależała do miasta
Ayanel posądza Pseudogeny o to że przynależy do mafii bo pragnęła Random Lynchu
Zrobił to po to, żeby uwiarygodnić swoją przynależność do miasta, po prostu osądził Pseudogeny po to żeby ukryć fakt, że on sam należy do mafii
Ayanel: "ja jestem przeciwko random lynch, może kayuma to mafia i jej na tym zależy pzdr"
No i dlatego Ayanel zabił Pseudogeny, cały czas pisał o tym, że tylko spekuluje i teraz gdy Ayanel ją zabił ma pewność, że nikt go nie będzie osądzać.
2.No więc ja zwróciłem już od razu mu uwagę, że tylko mafia by wyciągnęła takie wnioski:
Aard:"Ja myślę, że Ayanel to napisał specjalnie po to żeby wzbudzić nagonkę na Ciebie, że jesteś z mafia, po to żeby ukryć swoją przynależność do mafii pzdr"
3. Ayanel próbował od razu rzucić winę na osobę bez żadnego dowodu, że może być w mafii.
Edit: Ale to tylko moje spekulacje
Hewik Też podawałem swoje uzasadnienie -,-
I twój powód też mogę uznać za nielogiczny, tak jak i Ty mój
-
masz obsesja Aard
Ps wg mn Hyoni nie robi nic złego, a nawet ma racje.. bo po dwoch dniach tak jak misio właśnie napisała powinniśmy mieć na tyle informacji by mieć już chociaż kandydata do linczowania, więc linczowanie nie jest złą opcją wg mn... Możemy też czekać, aż Aoi coś napisze i wysunąć kolejnego kandydata. Wolałbym nie czekać z linczowaniem bo jak na razie tylko patrzymy na to jak inni sobie umierają, a już faktycznie możemy powoli typować.. -
Ja już wytypowałem po reakcjach, mafia przecież nie napisze wprost że nią jest.
-
No nie jestem zadowolona, nie ukrywam tego. Zamiast iść z grą do przodu to sie wręcz cofamy i to o dwa dni. Fakt niby lepiej dla miasta ale no, trzymajmy sie rozgrywki. Ożywione dwie osoby i nic nowego
-
No nie jestem zadowolona, nie ukrywam tego.
Dominator na poprawę humoru wręcza ci butelkę. Sprawdzasz jej zawartość?
-
zerwiesz nie zerwiesz
-
NIE ROB TEGO!!!!!
-
Ta sprawdzam, daj kolejne śmieszne foto
-
No nie jestem zadowolona, nie ukrywam tego.
Dominator na poprawę humoru wręcza ci butelkę. Sprawdzasz jej zawartość?
Jak chamsko, też jestem niezadowolony no ale dobra... -,-
-
Sprawdzasz butelkę. W środku znajduje się mała kartka:
Każda osoba pozbawiona życia nie wróciła do gry bez powodu. W obecnym biegu rozgrywki szanse ponownie są wyrównane. Przy biegu akcji sprzed paru godzin, czyli stanie miasta bez hewika, randoma i kajumi miasto nie miało nawet cienia szansy na zwycięstwo. Wszelkie zabiegi jakie wprowadzam są w ramach balansu, albowiem mafia posiada umiejętności takiego kalibru które w łatwy sposób mogą udaremnić dojście do tego kim są jej przedstawiciele. Im więcej osób w mieście aktywnych, wyciągających wnioski tym większa szansa na odwrócenie monety na korzyść miasta. Jeśli komuś naprawdę przeszkadza moja decyzja - może opuścić już teraz grę. Nie robie tego tylko dla urozmaicenia rozgrywki ale też dla ponownego wyrównania szans obu stron. Samo prowadzenie mafii w której większość osób jest bierna JEST męczące i nie chce patrzeć jak coś nad czym pracowałem nie oszukujmy się troszkę czasu (concept;system;role) jest po prostu wasted z powodu tak małego zainteresowania jakimikolwiek wnioskami z etapu dyskusji podczas gry. I jest mi przykro, że muszę się tłumaczyć z takiego zabiegu. Tak samo jak nie podobała mi się śmierć kajumy 1 dnia rozumiem, że KOMUŚ mogą nie podobać się MOJE decyzje. Dlatego napisałem, jeśli ktoś nie bardzo chce grać na moich zasadach może opuścić rozgrywkę i nie dołączać do moich przyszłych gier, bo najwidoczniej nie jestem osobą dobrą do prowadzenia tego typu zabaw. Jeśli więc ktokolwiek ma zamiar burzyć się o to co postanowiłem niech wyjdzie i da sobie spokój z takim gówno game masterem jak ja. Chciałem wprowadzić systemy które nie będą zwykłym "tu macie role róbcie co chcecie linczujcie nie ma żadnych wymagań itd itp" bo takie gry są nudne i forum elsword WCZEŚNIEJSZE to udowodniło, gdy większość faz to były random lincze na dodatek nie trafione albo zbyt op miasto z którym mafia nie miała szans. W tym momencie gra mi się bardzo podoba i jestem zadowolony z tego w jaki sposób to obróciłem na korzyść obu stron, staram się jak mogę by dostarczyć ludziom chociaż mały procent rozrywki, ale nie będę podkładać się pod szablony starszych mafii gdzie ludzie skakali se do gardeł umierali bo random lincze albo bo są zbyt silni w oczach pozostałych graczy czy takich gdzie miasto albo mafia nie miały najmniejszych szans. Pierwsze dwa dni były nudne, nie chce, by tak wyglądał cały przebieg gry. I jest mi przykro, że by to zmienić i UROZMAICIĆ rozgrywkę musiałem wprowadzać osoby które nie powinny już grać. Nie zrobiłbym tego gdyby nie było w tym jakiegoś celu albo nwm motywacji by też pozostałe zaczęły mieć czynny udział w przedziałach 13:00 do nwm tak jak dziś 23:00. Tak jak napisałem wyżej pare razy, urozmaicam tą rozgrywkę na swoich zasadach by przestała być szablonowym tematem w którym ludzie rzucają w siebie gównem a potem akcja się ciągnie i wieje nudą. Wydaje mi się, że mam prawo podejmować takie decyzje. A jeśli nie mam i tak wam to przeszkadza to po prostu napiszcie, że nie chcecie grać. I ja sobie oszczędzę czasu i wy. A gwarantuje nie będę próbował prowadzić nigdy więcej gier, bo najwidoczniej, jak już napisałem, nie jestem odpowiednią do tego osobą. -
ta butelka to chyba 2litrowa byla xd
Dziś już chyba za późno na lincz so prosiłbym o przeczytanie jeszcze raz wszystkich postów i wytypowanie osoby na lincz jeśli takowy się odbędzie jutro c:
-
Mała ta kartka
Nigdy nie jest za późno na lincz
-
Do końca fazy pozostało 25 minut. Jeśli macie zamiar przeprowadzić lincz głosujcie teraz. Jeśli nie po prostu czekajcie do końca.
-
Podtrzymuje głos na Arda, wyjaśniać mi sie znowu nie chce.
-
Ja uważam że Kotomech wprowadza niepotrzebne zamieszanie i jedyne co ma na swoją obronę to "jestem trollem" i emocjonalny szantaż, wobec czego nie jest dla mnie wiarygodny. Jako jedyny próbuje kogokolwiek zabić, naciska na lincz na Ayanel, wkurza go ze nie doszło do linczu na afków. Jest oczywiście szansa że jest po prostu dumb city member.
Myśle ze nie powinniśmy czekać kolejnych dwoch nocy na smierć kolejnych dwoch osob, żeby sie przekonać kto padnie.
Głosuję za linczem na Aarda ze względu na powyższe.
-
Glosuje na Hyoni
-
Głos na Aarda. Nie ma co nie robić linczu. Tym bardziej, że wróciły dwie osoby. ¯\_(ツ)_/¯
-
Głosuję na Hyoni
-
ard