【ELSWORD MAFIA】Świat Inanis

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Aard ja przynajmniej mam uzasadnienie dlaczego jestem za linczem na Hyoni, tak jak Bernkastel napisał nasze zmartwychwstanie urozmaica gre i daje szansę żeby dopaść mafie, ty zaś chcesz lincz Ayanel bez logicznego powodu ;-;

• Hewik Też podawałem swoje uzasadnienie -,-

I twój powód też mogę uznać za nielogiczny, tak jak i Ty mój

tumblr_mmanoysUMB1s7tapeo1_500.gif

• masz obsesja Aard

Ps wg mn Hyoni nie robi nic złego, a nawet ma racje.. bo po dwoch dniach tak jak misio właśnie napisała powinniśmy mieć na tyle informacji by mieć już chociaż kandydata do linczowania, więc linczowanie nie jest złą opcją wg mn... Możemy też czekać, aż Aoi coś napisze i wysunąć kolejnego kandydata. Wolałbym nie czekać z linczowaniem bo jak na razie tylko patrzymy na to jak inni sobie umierają, a już faktycznie możemy powoli typować..

Bez_naaaaazwwy.gif

:floweredrose:

• No nie jestem zadowolona, nie ukrywam tego. Zamiast iść z grą do przodu to sie wręcz cofamy i to o dwa dni. Fakt niby lepiej dla miasta ale no, trzymajmy sie rozgrywki. Ożywione dwie osoby i nic nowego

w psich latach jesteś już martwy

• Sprawdzasz butelkę. W środku znajduje się mała kartka:

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

I can feel it, a burning heart...! Your believing heart makes me stronger!
    :kawaiikitten:

• ta butelka to chyba 2litrowa byla xd

Dziś już chyba za późno na lincz so prosiłbym o przeczytanie jeszcze raz wszystkich postów i wytypowanie osoby na lincz jeśli takowy się odbędzie jutro c:

• Do końca fazy pozostało 25 minut. Jeśli macie zamiar przeprowadzić lincz głosujcie teraz. Jeśli nie po prostu czekajcie do końca.

Cf1Dpje.png

⋆⭒˚.⋆ ˚⋆

I can feel it, a burning heart...! Your believing heart makes me stronger!
    :kawaiikitten:

• Ja uważam że Kotomech wprowadza niepotrzebne zamieszanie i jedyne co ma na swoją obronę to "jestem trollem" i emocjonalny szantaż, wobec czego nie jest dla mnie wiarygodny. Jako jedyny próbuje kogokolwiek zabić, naciska na lincz na Ayanel, wkurza go ze nie doszło do linczu na afków. Jest oczywiście szansa że jest po prostu dumb city member.

Myśle ze nie powinniśmy czekać kolejnych dwoch nocy na smierć kolejnych dwoch osob, żeby sie przekonać kto padnie.

Głosuję za linczem na Aarda ze względu na powyższe.