Problem z doładowaniem monet

Attention! We are receiving reports about SCAM attempts, which promise you to get Elcoin for free after submitting your account data on some pages.
We advise you DO NOT TO CLICK on such suspicious links and do not share your account login/password with ANYONE.
Please report any kind of such activity directly to our Support. Thank you!
  • Chciałam kupić monety za 30 sms, lecz ani konto nie zostało obciążone, ani monety dodane, jedynie przy próbie wysłania SMS'a, przychodzą dwa z powiadomieniem, że kwota za którą chcę wysłać jest za wysoka, bo nie ma funduszy na koncie (Jest 80zł na koncie), próbowałam każdą kwotę, lecz cały czas przychodzą dwa wspomniane wcześniej. Za psc dało radę kupić, przez sms już nie. Wczoraj próbowałam gdy byłam na koncie znajomego na elswordzie i myślałam, że to przez to, dlatego dzisiaj od razu na swoje konto weszłam (monety i tak od razu ze strony internetowej kupuję bez przekierowania z gry), lecz bez rezultatu.
    Z góry przepraszam, jeśli chaotycznie napisane :saint:

• Po pierwsze: przez to, że zalogowałaś się na konto znajomego (który nie powinien Ci dawać loginu i hasła) możesz zostać pozbawiona wszelkich pomocy od strony supportu.

Po drugie: spróbuj napisać do GameForge Billing Support

W razie problemów zachęcam do obejrzenia poradnika: Support - co, gdzie, jak?

WXtyRgL.png

gifSGM1Super Game MastergifSGM2

gifSMOD1Super Moderator ForumgifSMOD2